Svermen Kari: – Jeg blir så kry! – ØIF Arendal

Svermen Kari: – Jeg blir så kry!

Hun må være ØIF Arendals største supporter. Kari Sunde. Nå er hun utrolig stolt av klubbens nye drakter. – Jeg blir så kry, jeg skulle ønske de var klare nå!

Svermen styremedlem og supersupporter Kari Sunde har fått en tyvkikk på draktene. Hun var i fyr og flamme!

– Jeg var jo med på idè dugnaden. Og jeg var veldig spent på hvordan kunne dette bli seende ut. Nå er jeg så kry. Så glad. Jeg synes de ble utrolig fine. Det er kjempe spesielt og utrolig gøy, kommer det med engasjement.

Og spesielt moro synes hun det er at prosjektet er et samarbeid mellom ØIF Arendal og Arendal Kommune med ordføreren som fremste ambassadør.

Ønsker du navnet ditt på drakten? Her kan du registere deg!

– Robert (Cornels Nordli) er en fantastisk ordfører. Han bryr seg om alle. Han er folkelig og dyktig. Jordnær og engasjert. Og han bryr seg om alle i Arendal. Det har jeg erfart personlig. Å ha han som ambassadør for dette fantastiske draktprosjektet er helt uvurderlig.

– Jeg har ved selvsyn sett hans engasjement i hallen også. Han viser så tydelig at han er stolt av klubben. Akkurat som vi i klubben er stolt av hele Arendal. Og dette draktprosjektet som spleiser både klubb og by på en så utrolig flott måte, ja det er helt fantastisk.

Kari Sunde har flere følelser å by på.

– Dette er bare så kjempe gøy. Så spesielt. Det gjør noe ekstra med stoltheten. Det viser at vi er fra Arendal, fra Sørlandet. Jeg ser virkelig frem til den dagen jeg kan trekke på meg drakten.

Så har hun en utfordring til klubben og kommunen.

– Nå må både klubb og kommune utnytte muligheten til å markedsføre byjubileummet. Dette er en så fantastisk vinn-vinn mulighet. Jeg kjenner jeg blir ekstra stolt av å være fra Arendal.