Vinn nytt tak levert av Skarpnes! – ØIF Arendal

Vinn nytt tak levert av Skarpnes!

– Nå har du sjansen til å vinne et helt nytt tak levert av Skarpnes. Dette er litt av en konkurranse, sier markedsansvarlig Simen Moesgård

Sammen med Skarpnes skal ØIF Arendal dele ut et helt nytt tak. Dette er en konkurranse alle kan bli med på, alt en trenger å gjøre er å ta bilde av ditt tak og laste det opp.

Du kan lese mer & bli med i konkurransen her: http://j.mp/2Ehslx3

Vi hadde lyst å gjøre noe skikkelig gøy! En konkurranse folk tenker «WOW» her vil jeg være med. Vi har et veldig naturlig og godt samarbeid med Skarpnes, så her bestemte vi oss for å bare «gi gass». Nå håper vi at flere der ute har brukt de fine dagene til å få litt oversikt hjemme, og kanskje tenker at en nytt tak hadde vært greit, sier Simen Moesgård markedsansvarlig i ØIF Arendal.

Konkurransen innebærer at en laster opp et bilde av sitt tak og forklarer kort hvorfor en ønsker seg det. Dermed er man påmeldt i konkurransen. Fra den 18 mai så gjelder det å samle troppene – da begynner nemlig avstemningsfasen av konkurranse. Da blir alle bildene publisert med en kort tekst. Her gjelder det å samle stemmer. Vinneren er den som har flest stemmer klokken 12:00 31.mai!