Travle dager hos ØIF Arendal sponsor, Swedol! – ØIF Arendal

Travle dager hos ØIF Arendal sponsor, Swedol!

De siste dagene har ØIF Arendal sponsor Swedol hatt travle dager. De har kampanjen «Swedol dagene» med masse flotte tilbud.

Butikksjef for Swedol Arendal, Erik Einar Eriksen forteller hvordan de siste dagene har vært for butikken på Stoa.

– Vi arrangerer «Swedol dagen» 2 ganger i året. En på våren og en på høsten. Det pleier å være masse leverandører fra hele Norge, enormt med kunder og kø utenfor butikken før åpningstid.

Han fortsetter…

– Men denne gangen kunne vi ikke tillate det. Vi har måtte tenke litt nytt med tanke på covid-19 og smittefare. Vi fant ut at vi ville spre tilbudene over flere dager. Trykket inne i butikken ville dermed ikke bli like stort som det pleier og en ville hindre en lang kø ved åpning.

Det var her idèen om å ha flere dager dukket opp.

– Denne gangen prøver vi noe nytt. Vi kjører flere dager med svært gode tilbud i hele butikken.

Erik Einar forteller at de allikevel har måtte begrense seg. De har satt en grense for 20 mennesker i butikken. En blir anbefalt å sprite hendene, samt å holde god avstand i butikken.

– Det har vært mye folk innom og tiltakene vi har innført har fungert bra, sier Erik Einar.

– Vi er i tillegg veldig aktive på telefon og epost, så alle som vil handle skal få muligheten til det.

Få en digital runde gjennom Swedol butikken på Stoa. I video kan du se mange flotte tilbud!

Eirik Einar forteller videre at han er fornøyd med hvordan de siste dagene har utartet seg.

Det er jo litt gøy at vi kan få muligheten til å prøve et helt nytt konsept. Selv om det ikke er det «cirkuset» som vi pleier å ha, så syntes vi Swedol dagene har vært positive. Det kan godt være at vi vil prøve oss igjen på et lignende konsept som dette, smiler Eirik Einar.

I dag 30 april er siste sjanse for å gjøre et kupp hos Swedol Arendal. Eirik Einar håper det vil bli den beste dagen til nå.

– Vi skal være like strenge med begrensninger, men det hadde vært gøy med en skikkelig god omsetning på den siste dagen. Vi krysser fingrene, avslutter Erik Einar.

Swedol