Sondre: – Det er viktig for oss fra Arendal å kunne markedsføre byen vår! – ØIF Arendal

Sondre: – Det er viktig for oss fra Arendal å kunne markedsføre byen vår!

– Det er viktig for oss som er fra Arendal å kunne få markedsføre byen vår og 300 års jubileumet. Draktene var veldig kule og jeg gleder meg til vi kan vise dem frem i noen flotte TV-kamper!

ØIF Arendals jubileums drakter falt godt i jord hos Sondre Paulsen. ØIF Arendals bysbarn og med DNA godt forankret i både by og klubb er tydelig stolt av de nye draktene.

– Fyra var veldig kule. Og jeg synes det er fantastisk og viktig at klubben bevarer de sorte og røde fargene. Det som alle forbinder oss med. Det er viktig at vi tar med oss det som kjennetegner oss inn i jubileumsdraktene. Dette blir skikkelig kult.

Mizuno-draktene sesongen 2020/21

Ingen tvil om hva bankfunksjonæren og håndballspilleren Sondre Paulsen synes om de nye draktene fra Mizuno.

– Forhåpentligvis skal vi spille noen skikkelig spennende håndballkamper på TV. Da får vi anledning til å eksponere byen på en utrolig flott måte. Dette gjør meg stolt.

Sondre er en svært sindig mann, men de nye draktene har virkelig skapt følelser for den omskolerte høyrebacken.

Mizuno-draktene sesongen 2021/2022

– Jeg gleder meg til å løpe ut i Sparebanken Sør Amfi. Til fulle tribuner og med en drakt som ikke bare markedsfører ØIF Arendal, men hele byen. Det blir utrolig kjekt.

Har du lyst til å ha navnet ditt på drakten? Sjekk her hvordan du kan få Sondre og de andre spillerne til å spille med drakt med ditt navn på!

Mizunos reservedrakter