Tore vant prisen for årets ildsjel i Arendal idrettsråd! – ØIF Arendal

Tore vant prisen for årets ildsjel i Arendal idrettsråd!

Vår kjære Tore Knutsen vant denne uken prisen for årets ildsjel i Arendal idrettsråd.

– Jeg må innrømme at jeg er stolt nå, dette var kjempe gøy, sier en engasjert Tore Knutsen.

Arendal idrettsråd sier at prisen for årets ildsjel går til Tore Knutsen for den fantastiske innsatsen han legger ned i ØIF Arendal.

SÅ DU DENNE?
Vi er som en familie!

Foto: Stein Bø-Mørland

…Og i ØIF Arendal er det flere som er stolte over at Tore Knutsen vinner denne prisen.

– Tore er en såkalt supermann for ØIF Arendal. Han står på og er alltid å finne i Sparebanken Sør Amfi. Vi er mange som setter utrolig pris på han og innsatsen han gjør. Han er rett og slett en enorm ressurs for klubben, sier Daglig Leder, Bjørn Gunnar Bruun Hansen.

Gutta i ØIF Arendal er også tydelig på hvor viktig Tore er for laget!

– Tore er et fantastisk flott menneske, han er alltid tilstede og bryr seg oppriktig om alle rundt seg. I tillegg så ordner han en masse for oss på hver eneste trening. En ekstremt viktig bidragsyter for klubben!

Hovedpersonen selv er rørt og stolt over prisen.

– Dette er jeg veldig stolt over, det er en pris som betyr mye for meg. Jeg prøver å stå på og være tilstede for alle.

Han sparer ikke på noe når han omtaler ØIF Arendal.

– Egentlig så har jeg bare en sønn, men jeg pleier å si at alle gutta i ØIF Arendal er mine barn. Det er vel det nærmeste jeg kan komme når det kommer til å kunne beskrive hva jeg føler for denne klubben.

Han fortsetter…

– Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten ØIF Arendal. Dette er på mange måter livet mitt og jeg er takknemlig for hver eneste dag her.

Vi ønsker å gratulere Tore med prisen. En velfortjent hyllest!

Sponsorfamilien 05.06