ØIF Arendal er størst i Norge på hjemmesider! – ØIF Arendal

ØIF Arendal er størst i Norge på hjemmesider!

ØIF Arendal er størst i Norge når det kommer til unike besøkende på hjemmesider. Like bak følger Elverum og Vipers.

Det kommer nok ikke som noen stor overraskelse: ØIF Arendal er en av de største i Norge på nettsider. Innad har vi et høyt fokus på å levere spennende innhold om ØIF Arendal og andre viktige og gøye begivenheter i håndballverden. Nå kan vi offisielt også kalle oss for Norges største på nettsider for sesongen 19/20.

I år kan ØIF Arendal i alt vise til 555.175 side visninger. Det er en økning på 37 % sammenlignet med sesongen før.

Nærmest ØIF Arendal følger Elverum. Innlandslaget hadde 525.832 side visninger etter årets sesong, også de med betydelig vekst, 38 % opp fra fjorårssesongen. På damesiden topper naturligvis Vipers. Håndballjentene fra Kristiansand hadde unike 457.077 side visninger.

I et lengre intervju med Topphandball.no sier Daglig Leder i ØIF Arendal, Bjørn Gunnar Bruun Hansen følgende…

Til sammen har ØIF Arendal og Vipers over en million side visninger. Det forteller litt om hvor engasjerte sørlendingene er for håndballen! Det viser også at interessen for klubbene sprer seg videre til resten av landet.

Han fortsetter…

– Vi i ØIF Arendal er ekstremt opptatt av hvordan vi gjør det på våre hjemmesider og på – sosiale medier kanaler. Vi måler oss selv i antall unike besøkende i en 7-dagers syklus.

– At vi nå har hatt en 38% stigning er vi veldig godt fornøyd med, og økningen ville helt sikkert vært betydelig større om det ikke var for korona-situasjonen. Den har naturligvis gitt utslag i færre saker og mindre besøk på sidene våre. Vi ville sikkert kunne ha nådd en økning på 50%, sier Bjørn Gunnar.

Daglig Leder, Bjørn Gunnar Bruun Hansen

Videre forteller Bjørn Gunnar at det ligger et stort fokus i å fronte sponsorer og bygge merkevaren til profilene våre, og at klubben ikke bare har et høyt fokus på nettsider.

– I sosiale medier er vi også sterkt tilstedeværende og tilbake i januar ansatte vi Simen Moesgård som markedsansvarlig for å ha ansvar på disse plattformene. Nå driver vi proffere enn noen gang, med både produksjon av sponsor reklamefilmer, større og bredere utvalg av artikler og med en sterkere tilstedeværelse i det sosiale medier landskapet. Vi har som mål å alltid bli #LittBedreHverGangViMøtes» noe som skal sette standarden for alt vi gjør!

– Men til slutt så må vi ikke glemme å takke vårt fantastiske publikum, det er som sagt en utrolig håndballinteresse her på Sørlandet. Vi merker at ØIF Arendal betyr mye for alle som bor her. Vi jobber for å gjør du stolt. Det er det vi sikter mot å gjøre hver eneste dag, avslutter Bjørn Gunnar.

Les mer fra intervjuet med topphandball her.

Sponsorfamilien 05.06