ØIF Arendal sponsor er finalist i internasjonal merkevare kåring! – ØIF Arendal
LOS

ØIF Arendal sponsor er finalist i internasjonal merkevare kåring!

LOS er finalist i internasjonal merkevare kåring innenfor energisektoren.

LES OGSÅ: LOS øker mest på kundetilfredshet i Norge!

Tidligere i sommer meldte vi at LOS øker mest innenfor kundetilfredshet i Norge uansett bransje. Den gang sa daglig leder i ØIF Arendal Bjørn Gunnar Bruun Hansen at det er svært moro og inspirerende å kunne se at våre samarbeidspartnere har en så stor fremgang. Nå kan LOS atter engang hente en «hjem» prestisjefull pris som kun et fåtall av verdens strømselskap får muligheten til.

– Vi er veldig, veldig stolt over våre samarbeidspartnere i LOS. Den jobben de legger ned… Ja, det er rett og slett fantastisk, sier Bjørn Gunnar.

For nå er LOS er nemlig blant finalistene i internasjonale CHARGE awards – som kårer verdens beste merkevarer i energisektoren.

I en pressemelding fra LOS sier Margit Unander, som er administrerende direktør i LOS følgende.

– i LOS elsker vi å utfordre oss selv og konkurrere med de dyktigste i klassen på å gi våre kunder en best mulig opplevelse. Merkevaren vår handler jo nettopp om summen av alle inntrykk kunden sitter igjen med, og da er det ekstra stas når vi nå er finalist i den internasjonale kåringen om beste etablerte merkevare i energibransjen.

LOS er finalist i kategorien «Best Established Brand», og søsterselskapet Entelios er finalist i kategorien «Best B2B Energy Brand». I sin kategori møter LOS norske Fjordkraft, tyske EWE AG og colombianske Celsia Energía.

LOS er en sentral samarbeidspartner for ØIF Arendal, og er blant annet å finne på drakten.

Om CHARGE awards
Målet med CHARGE awards er å øke bevisstheten og synliggjøre verdien av merkevarebygging i den raskt skiftende energisektoren. Det gjør de ved å løfte fram og hedre selskaper og menneskene bak dem som har utmerket seg med fremragende merkevarebygging og kommunikasjonsarbeid, skriver CHARGE awards

Det var 180 nominerte merkevarer til 10 kategorier, og etter at nominasjonene ble kjent tidligere i år, har både LOS og Entelios levert omfattende casemateriell. Og av disse 180 nominerte, er begge markedsselskapene i Agder Energi, LOS og Entelios, blant finalistene i hver sin kategori. CHARGE awards går av stabelen ‪28. – 29. september på Island.

Imponert over LOS? Hva med å bli kunde hos LOS du også – Sjekk https://www.los.no/ for mer informasjon!