Dette sier Vildalen om det røde kortet! – ØIF Arendal

Dette sier Vildalen om det røde kortet!

Kveldens NM kamp i Horten skulle vise seg å bli vanskeligere enn hva enn skulle forvente. Det var det noen som fikk kjenne litt ekstra på. For Hermann Vildalen som hadde en fantastisk kamp mot Halden sist fikk i dag en langt tøffere dag på jobben.

LES OGSÅ: Slik var ØIF Arendal – Horten!

Hermann Vildalen fikk en tøff dag på jobben i dag borte mot Falk-Horten i første NM runde. Midtveis i 2. omgang kom linjespilleren til Horten seg igjennom noe som førte til at Vildalen kom seint inn i duellen. Kristiansanderen ble belønnet med direkte rødt kort, noe som hovedpersonen selv syntes var litt i strengeste laget.

– Ja, jeg syntes det var veldig strengt. Vi slo litt fort sprekker og sliter litt bakover i denne perioden. Linjespilleren til Horten klarte å snike seg inn mellom meg og Josip, og så går jeg litt seint inn i duellen med han. Det var en stygg takling, men langt fra rødt kort syntes jeg.

Han fortsetter…

– Jeg kunne gått med på en 2 minutters, det hadde vært fair – men et direkte rødt… Det syntes jeg var veldig rart. men det var jo litt typisk, vi stanget veldig mye imot.

Men det røde kortet skulle vise seg å være den oppvekkeren som ØIF Arendal behøvde. For etter å ha slitt lenge i kampen klarte gutta endelig å stikke av med en liten luke på et par mål. Dette skulle vise seg å holde hele veien.

– Tja, vi spilte en dårlig kamp – hele kampen igjennom. Heldigvis så løsnet det litt til slutt etter det røde kortet mitt. Nå er vi videre i NM og må bare legge denne kampen bak oss, for dette var ikke godt nok til å imponere noen.

– Men jeg vil skryte av Svermen, de gjorde en fantastisk jobb i dag. De var klart banens beste og fortjener all skryt, avslutter Hermann Vidalen.