Supporterbloggen – veien til Oslo Spektrum – ØIF Arendal

Supporterbloggen – veien til Oslo Spektrum

Det er vinn eller forsvinn, det er ikke noen ny sjanse når vi starter på veien til Oslo Spektrum!

De som kjenner meg vet at jeg er over middels interessert i ØIF Arendal og håndball. Jeg har praktisk talt vokst opp i Nedeneshallen og jeg har sett det meste av håndball når det kommer til dette laget. Det innebærer så mange turer til forskjellige haller at jeg har mistet tellingen.

En tellende kamp er spilt denne sesongen, og det går mer og mer opp for meg at jeg ikke får se mer enn en brøkdel av håndball i hall av det jeg til vanlig pleier. Det har også fått meg til å virkelig sette pris på dagens kamp. Vi er 27 supportere som om få timer setter oss i Svermenbussen mot Horten. Hvem vet, kanskje blir dette den eneste gangen vi reiser i Svermenbussen denne sesongen. Det eneste jeg vet er at jeg skal nyte hvert eneste øyeblikk i dag.

Det er noe spesielt med NM. Fra føste kamp er det vinn eller forsvinn. Årets NM er innskrenket og inkluderer kun lag fra 1.divisjon og Rema 1000 ligaen. Det er synd for lagene i 2. og 3.divisjon, men vi må ta situasjonen med Covid-19 på alvvor, og forhåpentligvis kommer breddehåndball i gang i løpet av høsten. Som nevnt er NM spesielt, veien til Oslo Spektrum kan virke kort, i år er det 4 kamper som må vinnes for å kunne planlegge romjulstur til hovedstaden. Det høres enkelt ut, men vi VET at det ikke er det.

LES OGSÅ: Svermen er med mot Falk-Horten!

Jeg drømmer om cupfinale i Oslo Spektrum hver sesong. Det har jeg gjort siden ØIF Arendal startet å spille om en plass der, men etter å ha opplevd dette èn gang har drømmen vært enda sterkere. Minner om semifinalen mot Elverum og jubelen i Oslo Spektrum når sluttsignalet gikk er nesten like sterkt i dag som det var da det skjedde i 2014.

Dagens kamp er første hinder på veien til Oslo Spektrum. Jeg skal ta på meg min helt nye bortedrakt som jeg gleder meg til å bære med stolthet. Jeg håper på en kamp med mange mål og redninger fra våre fantastiske håndballspillere. Jeg håper jeg får se Hermann Vildalen som fortsetter å score som han gjorde i første seriekamp, Lars Jacobsen sitt underarmskudd som alene er verdt hele turen, Eirik Heia Pedersen sitt råe forsvarsspill og at det er noen rekrutter som er med bortover som får spilletid og som får vist seg godt frem.

Jeg kan ikke huske sist vi tapte mot Falk-Horten, men cup er cup og både vi og gutta må være på fra første stund! Er vi det så blir det seier til ØIF Arendal. Jeg vet at vi i Svermen skal gjøre vårt for å heie laget til seier og lage den gode stemningen vi er kjent for. GOD KAMP.