Bli kjent med de som skal kåre årets spiller i ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Bli kjent med de som skal kåre årets spiller i ØIF Arendal!

En jury bestående av engasjerte ØIF Arendal hoder skal i den kommende sesongen kåre klubbens beste spiller. Det vil bli lagt vekt på flotte skåringer og fantastiske redninger, men også godt angreps- og forsvarspill.

Du la kanskje merke til spillerbørs saken etter gårsdagens match mot Halden? Dette er nemlig et helt nytt konsept som klubben skal i gang med for årets sesong.

SE OGSÅ: Best på børsen

– målsetningen med prosjektet er jo å få frem den beste og jevneste spilleren gjennom en hel sesong. Vi tror at vi har satt sammen en jury som har kunnskap og kompetanse til å se hvem som utpreger seg mest i alle spillets faser. Dette vil bli en litt artig og annerledes sak etter kampslutt, sier Oddvar Paulsen.

Juryen skal bestå av 3 kjente ØIF Arendal fjes samt en «gjesteopptreden» i hver hjemmekamp. Ellers så skal børsen kjøres gjennom hele sesongen, men utelukkende kun i seriespill.

Oddvar Paulsen er «prosjektleder» og initiativtaker av det nye konseptet. Han er tidligere redaktør i Agderposten (Nå sluttet her) og blitt endel av dugnadsgjengen i ØIF Arendal. I tillegg er han også onkel til vår lokale legende, Sondre Paulsen. Han sier at han skal bidra med et journalistisk & kritisk synspunkt til gutta og står klar for å notere både gode og mindre gode opptredener i kampene.

På laget har han fått med seg to andre kjente fjes fra ØIF Arendal miljøet.

– På laget, eller i juryen som det heter så fint får jeg med meg den nye supporterbloggeren Ingrid Sunde. Hun er svært engasjert i ØIF Arendal og er å finne på hver eneste kamp. I tillegg har vi tenkt at vi behøver noen med litt spillerfaring, en som kan være vår ekspert. Her har vi fått med oss den lokale og tidligere ØIF Arendal spilleren, David André Rui.

I tillegg vil vi ha en gjesteopptreden ved hver hjemmekamp, slik at vi nok skal få en god og faglig diskusjon rundt hvem som er banens beste.

– Det hele går på poeng. Banens beste vil selvfølgelig være den som får mest poeng per kamp, men vi skal også gi poeng til flere. Altså i teorien kan en leverer jevnt over gode resultater hele sesongen, og bli årets beste spiller, sier Oddvar.

Poengene fordeles slikt: Det gis 5 poeng til den beste spilleren, 3 poeng til nummer to, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.

Markedsansvarlig Simen Moesgård er svært fornøyd med å få med seg Oddvar, Ingrid og David på laget.

– Dette er et fantastisk flott prosjekt som vi gleder oss veldig til. Vi er glade for at vi har slike flinke og ressurssterke mennesker rundt klubben som ønsker å bidra på en slik måte. Jeg håper at dette kan være med på å skape enda større engasjement blant alle som følger ØIF Arendal. Kanskje så kan dette av og til føre til en liten ekstra diskusjon og uenigheter blant publikum og ekspertene. Hvem vet? Sier Simen.