Debutantene lite involvert – ØIF Arendal

Debutantene lite involvert

ØIF Arendal hadde hele tre som debuterte og en som gjorde comeback i Rema 1000-ligaen under sesongpremieren på hjemmebane. Ingen av dem slapp til i lenge nok til å kunne være med på å prege kampen i stor grad.

Lars Jakobsen var kanskje den som på forhånd var forventet å ta «største plass» i sitt comback, men Lars var uheldig og fikk et skudd i øyet i første omgang. Det var så plagsomt at han måtte forlate banen.

Hermann Gjekstad fikk lite spilletid og noterte seg ikke i statistikken. Det gjorde heller ikke klubbens eget linjetalent Jakob Lortenzen. Han fikk noen ytterst få spilleminutter i første omgang. Ellers var det Kristian Rammel som var ØIF Arendals linjespiller.

Sebastian Løvlie Simonsen fikk ikke spilletid og har forsåvidt fremdeles å «debutere» på spillebanen.

Den som kanskje var mest involvert var ØIF Arendals nye trener Kristian Berndtsson som både involverte seg i spillet og til spillerne og hadde tette samtaler med hovedtrener Marinko Kurtović.