(BILDEGALLERI) SJEKK DET POKALSKAPET! – ØIF Arendal

(BILDEGALLERI) SJEKK DET POKALSKAPET!

Endelig er det kamp dag – vi er i gang igjen og det skal spilles håndball i Sparebanken Sør Amfi! Skal du på kamp? Da anbefaler vi at du kikker litt inn i det nye pokalskapet vårt!

Det er ikke bare ØIF Arendal – Halden som vil vekke store øyner i Sparebanken Sør Amfi i kveld. Klubben har nemlig fått seg nytt pokalskap som vår gode sponsor Bosvik leverte og monterte.

LES OGSÅ: Bosvik forbereder ØIF Arendal for flere pokaler!

I går kveld var Svermen styret på plass i Sparebanken Sør Amfi for å innvie det nye pokalskapet med alle titlene ØIF Arendal har vunnet. Med Ingrid Sunde, supersupport og vår nye supporterblogger i spissen, så ble skapet pyntet opp og klartgjort til sesongstart (Les forøvrig Ingrids første blogg her).

– Når en står her og holder på med dette, vel nå kjenner man at det er i gang. Endelig skal vi begynne igjen. Det blir en utrolig stor og sterk opplevelse i morgendagens kamp, sier Kari Sunde.

Supportersjef Jørn Holmestrand er enig. Han er satt i arbeid med å pusse alle pokalene før de skal inn i det aller helligste.

I tillegg til å ha pokaler og andre titler som klubben har vunnet opp gjennom årene, så var det også plass til de nye Mizuno draktene. De var uten tvil et godt supplement til skapet og har kanskje «like høy verdi» som pokalene… I hvert fall i et ØIF Arendals supporters hode.

– Det ble utrolig flott. Vi er ekstremt stolte over vår egen innsats, det må vel være lov å si, tøyser de. Men vi er selvsagt mest stolt over at ØIF Arendal nå kan vise frem alle disse fantastiske titlene, og det kommer garantert flere!