Supporterbloggen – endelig seriestart! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – endelig seriestart!

I år skal Ingrid Sunde være supporterblogger for ØIF Arendal. Hun vil skrive en personlig blogg før hver kamp om hvordan det er å være supportersupporter opp mot de ulike oppgjørene, og hva hun tenker om de kommende kampene. Her er hennes første blogg, nemlig ØIF Arendal – Halden!

Sommerfuglene i magen har vært tilstede i over ett døgn. Det er noe spesielt med den første seriekampen. I år blir det ekstra spesielt.

Det er alltid like gøy å komme inn i Sparebanken Sør Amfi til første tellende hjemmekamp etter sommerferien. Personlig synes jeg denne pausen er litt for lang til vanlig, i år var det nesten litt vondt. Jeg gleder meg til å kjenne på stoltheten når jeg tar på meg drakta før kampen, jeg gleder meg til følelsen jeg får når jeg entrer hallen, til forventningene som bygges opp under oppvarming og i det startsignalet går er det som skjer på banen det eneste som står i fokus.

Ingrid Sunde er ØIF Arendals nye supporter skribent. Hun skal blogge før kampene i sesongen som kommer.

Det blir annerledes i dag. Jeg kommer ikke til å kunne klemme alle mine gode håndballvenner, vi kommer ikke til å sitte tett i tett på tribunen eller ta highfive når ØIF Arendal scorer. Men jeg er heldig, for jeg er en av 200 som skal få lov til å se første seriekamp live. Jeg skal fremdeles snakke med alle mine håndballvenner, vi må bare holde avstand. Vi skal fremdeles sitte sammen på tribunen, bare ikke like nærme hverandre og higfive kan vente til Covid-19 er over.

Det er svært få billetter igjen til kampen i kveld. Vil du være en del av et fantastisk og unik sesongstart? Kjøp billetter her.

ØIF Arendal er favoritter mot Halden. Jeg har sett mange kamper mot dette laget, og har erfart at det kan være vanskelig å si noe om hvordan disse kampene går. Halden har mange nye spillere og har hatt litt ymse resultater i oppkjøringen, de har også mistet sin beste spiller, Obling, som ble kåret til forrige sesongs beste målvakt. Hvis våre gutter blør for drakta og spiller for hverandre skal begge poengene bli igjen i Arendal! Jeg ser frem til 60 minutter med masse følelser: nervøsitet, glede, spenning, frustrasjon og stolthet!

Jeg håper og tror på en fantastisk seriestart som ender med seier til ØIF Arendal og at jeg avslutter kvelden med følelsene glede og stolthet. GOD KAMP!

LES OGSÅ: Sander Løvlie Simonsen tror det blir en svært tøff kamp mot Halden!