– Nå handler det om å få poeng på konto! – ØIF Arendal

– Nå handler det om å få poeng på konto!

«Det er så utrolig flott, deilig, motiverende og inspirenende å være i gang igjen! Kampen mot Halden skal vi bare nyte» sier Marinko før morgendagens oppgjør.

I morgen starter alvoret. 19:15. ØIF Arendal – Halden. Sparebanken Sør Amfi kledd i rødt. Eliteseriekamp i Rema1000-Ligaen. Smak litt på den. For en godbit vi har i vente og det kan en trygt si at Marinko også syntes.

– Endelig, endelig, endelig (og endelig et par ganger til) Hører en fra Marinko før intervjuet begynner.

Som vanlig er han svært engasjert men i dag er det helt spesielt, i morgen begynner seriespillet, en sesong som på mange måter blir spesiel for laget, men også han selv.

SE OGSÅ: (TV) Stort intervju med Marinko Kurtovic om den kommende sesongen!

– Ja, for laget sin del blir det utrolig spesielt med tanke på Covid 19 situasjonen. Det er som tidligere nevnt veldig lang tid siden vi har spilt en tellende kamp. Nå skal vi spille for poeng, noe som vi ikke har gjort på veldig lenge.

Han fortsetter…

– Vi møter et lag som vi ikke helt vet hvor vi har. En klubb med mange nye spillere. Halden har stanget litt i treningskampene, men vi skal huske at det ikke er det samme som en seriekamp. Vi forventer et heltent motstander i morgen.

At Harald Bredeli sier at ØIF Arendal er klare favoritter i morgen er Marinko enig i.

– Selvfølgelig, de kommer til Sparebanken Sør Amfi. Det er klart vi er store favoritter. Slik skal det også være. Vi skal spille vårt spill, så får de tilpasse seg det og virkelig kjempe med nebb og klør visst de vil få noe med seg fra oppgjøret, smiler Marinko

…Men kampen i morgen blir ekstra spesiell for Marinko, som han nevner så har ikke laget spilt på flere måneder, men for han er det enda lengre tid siden sist han sto på indre bane.

– Ja, vi vet jo alle sammen at jeg var maks uheldig når det kom til hofte operasjonen min, hvor jeg fikk store problemer i ettertid. Det at Covid19 pandemien kom opp på det hele, nei det har vært tøft. Det ble dermed enda lengre tid hjemme uten at en kunne møte gutta, administrasjonen, fans, tja det hele som jeg elsker med Arendal og klubben. Det er derfor jeg gleder meg veldig til morgendagens kamp. Det blir en fantastisk dag!

KJØP BILLETTER TIL ØIF ARENDAL – HALDEN