Stor media interesse for ØIF Arendal – Halden! – ØIF Arendal

Stor media interesse for ØIF Arendal – Halden!

Det er stor interesse rundt sesongåpningen for ØIF Arendal. Flere landsdekkende aviser har meldt at de tar turen til Sparebanken Sør Amfi for å dekke oppgjøret mellom ØIF Arendal – Halden.

På grunn av korona restriksjonene så er det et begrenset antall mennesker som kan være tilstede på kampene. Dette setter dermed en øvrig grense på hvor mange publikummere som kan være tilstede, men også hvor mange pressefolk som kan komme.

At pressekvoten nærmer seg full er gode nyheter for ØIF Arendal. Men det skaper også et par enkle utfordringer.

– Det er fantastisk kjekt, det viser jo at norsk herre håndball blir mer og mer populært og aktuelt. Det viser også at merkevaren ØIF Arendal tiltrekker seg mye engasjement og oppmerksomhet, sier markedsansvarlig i ØIF Arendal Simen Moesgård.

Han fortsetter…

– Men på grunn av Covid19 situasjonen så skaper jo dette et par enkle utfordringer som vi må løse, for på våre arrangementer så skal sikkerheten alltid komme først, selv om en er publikum eller på jobb. Derfor vil pressen bli inndelt i egne «båser» på den ene langsiden hvor alle vil få trygg avstand til hverandre.

FOR PRESSEN: Det er et få antall presseplasser igjen. Ønsker du å bli akkreditering som presse? Send en mail til simen@oifarendal.no med navn, telefonnummer og hva organisasjon du kommer fra innen onsdag kl. 15:00

PS. Vi ber om forståelse for at det kan bli fult på pressetribunen, og at presse som kommer uten akkreditering ikke vil få tilgang/mulighet til å dekke kampen.