Skadeoppdatering Laurits Rannekleiv – ØIF Arendal

Skadeoppdatering Laurits Rannekleiv

Laurits Rannekleiv pådro seg en skade i Skarpnes Invitational, Det er en skade som kan sette linjespilleren på sidelinjen i et stykke tid fremover…

Den lokale krigeren, Laurits Rannekleiv blir sittende på sidelinje på ubestemt tid. I Skarpnes Invitational fikk han en skade i kampen mot Nærbø.

– Det kunne vært være verre. Veldig mye verre. Jeg var litt i kjelleren like etter kampen, men velger å se positivt på det nå, sier Laurits Rannekleiv.

KJØP BILLETTER TIL HALDEN KAMPEN HER!

Han fortsetter…

– Det var en tøff duell i Nærbø kampen, hvor jeg endte opp med å få en smell. Det blir fort noen uker på sidelinjen nå. Det er utrolig kjedelig med tanke på at jeg også var skadet store deler sist sesong… Jeg var akkurat begynt å føle meg 100% igjen, også var det «på an» igjen. Kjedelig, men det er jo bare sånn det er. Nå må jeg bare ta tiden til hjelp.

Laurits Rannekleiv er positiv, men vet at det vil gå litt tid før han er å se på håndballbanen igjen.

Medisinsk ansvarlig ØIF Arendal, Nicolay Cornelius Høst sier at skaden ikke er så alvorlig som en først trodde. Men at skaden i skulderen vil påvirke han fremover.

Først og fremst var skaden ikke så gale som fryktet. Laurits har vært hos spesialist og tatt noen bilder av skulderen nå. Heldigvis var det ikke noe brudd eller annet som var alvorlig. Så forhåpentligvis vil han være tilbake med ball i hånden om 4-8 uker.