«Et kapteinsteam i verdensklasse» – ØIF Arendal

«Et kapteinsteam i verdensklasse»

De nye kapteinene Kristian Rammel og Josip Vidovic hyller Eirik Heia Pedersen & Sondre Paulsen. De er klar på at gutta er selve definisjonen på ØIF Arendal og hva klubben står for. «Vi er stolte og ydmyk av å ta over ansvaret etter to slike legender».

Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen gir seg som kapteiner for ØIF Arendal ettersom at tiden ikke lengre strekker til og at de ikke får prioritert gutta i like høy grad som før. Det nye kapteins-teamet bestående av Kristian Rammel og Josip Vidovic hyller de to store klubblegendene.

– Først og fremst så må vi si at det er en stor ære å kunne bli en del av kapteins-teamet i en så stor klubb. Vi er svært ydmyk og stolte, forhåpentligvis er vi også klar for å ansvaret slik at vi kan fortsette den gode jobben som Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen har gjort.

Visst vi snakker om kapteinen vår først, Eirik Heia Pedersen, en fantastisk mann, og kanskje den jeg har spilt med som har utøvd kapteinsrollen best. Han er en ledertype av dimensjoner som alltid setter laget foran seg selv. Jeg snakker for alle gutta når jeg sier at han er et stort forbilde og en ekte klubblegende, og selv om at han nå gir ansvaret videre, så skal jeg love deg at jeg vil forehøre meg om råd hos sjefen selv, sier Kristian Rammel.

Kristian Rammel er ny kaptein i ØIF Arendal.

Han fortsetter…

Sondre Paulsen. En rollemodell for oss alle. Han som kjemper for det rette dag inn og dag ut. For et kapteinsteam vi har hatt, et vi sannsynligvis aldri vil overgå.

– Det som er så beundringsverdig med disse to typene er at de har stått sammen fra de var små og de utfyller hverandre så ekstremt godt. De er ØIF Arendal, ØIF Arendal er Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen. Det står enorm respekt av den gode jobben de har gjort, men ikke minst også at de kan ta en slik avgjørelse som de nå gjør. Det må ikke ha vært enkelt, sier den nye kapteinen Kristian Rammel.

Josip Vidovic er enig.

– Det er veldig store sko å fylle. Eirik Heia Pedersen er kaptein med en stor K og Sondre Paulsen er supermann med en stor S. De er rett og slett en drøm å «arbeide for». Heldigvis så skal de fortsatt være en del av gutta og laget – for jeg er sikker på at vi vil gå i rute frem og tilbake i mellom de for å få tips, ler Josip Vidovic.

Nå har meg og Kristian Rammel en ekstremt spennende oppgave foran oss. Vi lover å gjøre vårt ytterste for at klubben fortsetter fremover slik den har gjort under disse to legendene sin ledelse.

Josip Vidovic er ny visekaptein.

Det er Kristian Rammel også enig i.

– Egentlig så kan jeg ikke få hyllet disse gutta nok, har du plass til et par avsnitt til? Nei altså, jeg håper at folk forstår og ikke minst hovedpersonene selv skjønner hvor viktig og stor jobb de har gjort for ØIF Arendal. Vi har nesten en helt umulig oppgave foran oss, men målet vårt er å kunne gjøre en like god jobb som Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen. Forhåpentligvis så kan vi allerede se noen tendenser i løpet av sesongen, men før den tid så må vi gå til innkjøp av skolebøker og notere ned ordrett det disse to har å si sier, avslutter Kristian Rammel mens han smiler.

LES OGSÅ: Kristian Rammel er den nye sjefen!