ØIF Arendal vil i kveld komme med en stor avsløring… – ØIF Arendal

ØIF Arendal vil i kveld komme med en stor avsløring…

I kveld klokken 18:00 vil klubben avsløre noe som vil ha stor sportslig påvirkning for den kommende sesongen. Så finn frem lørdags-godtet og følg med på vår hjemmeside / facebook kanal.

I kveld vil klubben avsløre en stor nyhet på sport. Hva mer det innebærer kan vi ikke røpe riktig enda, men ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic kan kanskje gi deg et lite tips.

– Tja, jeg kan røpe såpass mye at det nok er en litt dårlig skjult hemmelighet, men at vi ikke har sagt noe offisielt om den kommende nyheten enda. Det er en stor sportslig nyhet vil jeg si, så her er det bare å sette på alle alarmer og klokker en har til å ringe like før kl. 18:00 slik at en får med seg nyheten, smiler Marinko.

ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic er hemmelighetsfull før den store nyheten.

Også sportsjef André Marius Jørgensen Hofstøl er hemmelighetsfull foran kveldens avsløring. Riktig nok letter han også litt på sløret.

– Det er en litt stor greie for sport, det vil jeg trygt si. De som har vært på kamp har muligens lagt merke til noe som var litt annerledes (Det er ikke noe relatert til Covid-19 og regelverket rundt dette han sikter til nå) og som kanskje har relatert til litt grubling for noen. Mer enn det kan jeg ikke avsløre, men jeg anbefaler alle å følge med fra klokken 18:00 av. Dette er som sagt en litt stor nyhet vil jeg si, smiler Andrè.

ØIF Arendal sportsjef, André Marius Jørgensen Hofstøl.