16 år og toppscorer for elitelaget! – ØIF Arendal

16 år og toppscorer for elitelaget!

Marinko Kurtović har sluppet mange av hospitantene til i årets oppkjøringen. Den yngste har vært Fredrik Urquizo Venemyr født i 2004 og bare 16 år gammel ble han toppscorer i dagens revansje-seier mot Runar.

ØIF Arendals førstevalg i venstrekanten, Olaf Richter Hoffstad, måtte stå over dagens oppkjøringskamp etter en mindre forseelse. Olaf vil være klar til første seriekamp.

I Olaf skadefravær var det andre som måtte bekle venstrekanten. Jørg William Fiala Gjermundnes var første mann. Mens Fredrik Urquizo Venemyr kom innpå litt ut i første omgang. Og for en fantastisk kamp av unggutten.

LES OGSÅ: – ØIF Arendal revansjerte tapet mot Runar

– Fredrik tar var på sjansene og setter ballen i mål. Sånt liker jeg, skryter Marinko Kurtović. ØIF Arendals hovedtrener.

Fredrik hadde syv avslutninger og setter fem av dem i mål. To scoringer i kontring og tre scoringer i etablert angrep. Og hovedpersonen selv var svært så kry.

– Dette var veldig gøy. Jeg debuterte jo i hjemmekampen mot Kristiansand sist, da ble det ikke noen scoringer. Så det gjorde veldig godt å lykkes med det i dagens kamp.

Fredrik er bare 16 år. Født i 26. januar i 2004. Og han trener mer enn de fleste på hans alder.

– Sånne opplevelser gir skikkelig selvtillits boost. Jeg kommer til å sove utrolig godt i natt, ler han.

Ikke er han så veldig skremt når Marinko byr på noen muligheter heller.

– Jeg kjente det litt. Det skal jeg innrømme. Men jeg synes at det gikk ganske «smooth» med tanke på at jeg bare har spilt en kamp fra før.

Ja, det er det helt sikker at det gjorde!