Dette sier talentene om landslagsuttaket! – ØIF Arendal

Dette sier talentene om landslagsuttaket!

Vi har snakket med alle 9 Øyestad og ØIF Arendal gutta som i går ble tatt ut på de aldersbestemte landslagene.

I går ble hele 9 Øyestad og ØIF Arendal talenter tatt ut på aldersbestemte landslag. Hør hva guttene tenker om å plukket ut.

Henrik Øygarden

– Det er en drøm som går i oppfyllelse!

Endelig skal jeg på min første samling og det har vært en av mine mål for så lenge jeg kan huske! Jeg tror det vil føles veldig spesielt å ha drakten på brystet… Dette var rett og slett utrolig gøy! Det er en drøm som går i oppfyllelse, helt klart!

Dere er ni til sammen som er blitt plukket ut, hva tenker du om det?

Det sier jo litt om hvor godt tilrettelagt treningene – og hvor bra utviklingen vår er i Øyestad og ØIF Arendal, Sier Henrik engasjert.

Herman Thysted

– Det er få ting som er bedre enn å bli tatt ut på landslaget!

– Det er få ting som er bedre enn å bli tatt ut på landslaget, jeg har vært med før og syns det er utrolig kjekt hver gang.

Odne Hansen

– Dette er en mulighet jeg virkelig skal ta!

Det er min første gang. Det er veldig gøy å få en mulighet og bli tatt med landslaget. Jeg bruker enormt med tid på trening og håndball så dette har vært et mål lenge! Det er en mulighet jeg virkelig skal ta og håper virkelig å få vist meg frem!

Jakob Falk Lorentzen

– Jeg tror de vil følge litt ekstra med på oss denne gangen!

Dette blir min 4 samling. Det er alltid gøy å bli med på sånne samlinger. Det er en stor samling denne gangen, som blir spredd utover Norges land. Det handler nok litt om koronaviruset men jeg tror også at dette gir de sjansen til å følge litt ekstra med på oss. Jeg ser frem til samlingen og forhåpentligvis få noen gode svar!

Sebastian Løvlie Simonsen

– Det er alltid gøy å bli lagt merke til.

– Jeg har vært med på samtlige samlinger og det er utrolig gøy å bli tatt med igjen. Det er alltid gøy å bli lagt merke til. Det er også deilig å kunne få i gang litt «normale» begivenheter og arrangementer etter den fryktelig perioden vi har vært igjennom med koronaviruset. Så dette skal nytes!

Fredrik Urquizo Venemyr

– Det er noe helt spesielt med disse samlingene!

– Jeg har vært med et par ganger tidligere, men det er jo like gøy hver gang. En har jo alltid sett landslaget på TV, og at jeg nå har en fot innenfor døren og det å bli tatt ut så ofte som nå… Det er veldig kjekt. Det er noe helt spesielt å kunne delta på disse landslagssamlingene.

Oliver Nøstdahl

– Det er en ære!

– Jeg syntes det er utrolig kult. Dette blir min første samling og det er en ære(!). Jeg hadde ikke forventet det selv og nå skal jeg virkelig vise at jeg har noe der å gjøre. Jeg har fått muligheten før, men jeg følte meg ikke helt klar da. Nå derimot så føler jeg er i et godt spor og må bare gi gass nå!

Magnus Tveitdal Olsen

– Jeg skal gjøre mitt aller beste!

– Dette blir min andre gang på samling. Det er stilig å bli tatt med igjen på uttaket. Dette er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre så det er jo en stor drøm. Jeg skal gjøre mitt aller beste.

Mathias Wahlstrøm

– Jeg håper å få vist meg ordentlig frem!

Jeg har vært på alle regionale samlinger. Det er kjekt å kunne bli tatt ut hver gang. Jeg håper å kunne få vist meg ordentlig frem. Jeg er utrolig engasjert og interessert i håndball, så dette er jo en drøm.

Sponsorfamilien 05.06
Årets hjemmedrakter kommer snart for salg!