Vi er på jakt etter de gode Øyestad/ØIF Arendal historiene! – ØIF Arendal

Vi er på jakt etter de gode Øyestad/ØIF Arendal historiene!

Vi er på jakt etter de gode Øyestad/ØIF Arendal historiene. Fra langt tilbake og frem til de siste årene.

Under koronatiden har vi sett repriser på håndballkamper, gamle bilder og historier som har frisket opp i minner og følelser. Det har vist seg å gi mersmak for mange. Derfor er vi nå på jakt etter de gode Øyestad/ØIF Arendal historiene. Det kan være hva som helst og det er kun kreativiteten som setter grenser.

Noen eksempler er: Gamle bilder i form av lagbilder, kampbilder, portretter av spillere, publikumsmasser i Nedeneshallen, bilder av deg på kamp eller kanskje bilder av deg fra en finale eller annen stor Øyestad/ØIF Arendal begivenhet. Filmer og video materiale er en også velkommen til å dele!

Kvalitetsmessig så behøver ikke bildene å ha en fantastisk oppløsning, så lenge en kan se innholdet. Gamle avisoppslag og lignende er også velkommen i samlingen av historier.

Kort fortalt så er vi på jakt etter innhold som har engasjert deg og som du stadig mimrer tilbake til.

Så hva har du liggende som andre kan oppleve som interessant og spennende? Alt er velkommen i samlingen og vi har laget en facebook gruppe hvor du kan dele, delta på mimringen og føle på de unike følelsene igjen!

Meld deg inn og del dine minner her: https://www.facebook.com/groups/oyestadhistorie

Sponsorfamilien 05.06