– Mindre enn 1% som skilte 1. og 2. plassen! – ØIF Arendal

– Mindre enn 1% som skilte 1. og 2. plassen!

Konkurransen vi hadde sammen med Skarpnes ble utrolig jevn. Se hvor mange stemmer vinneren fikk og hvor tett det var i toppen.

– Skarpnes konkurransen skulle vise seg å bli svært jevn, med bare noen timer igjen så var det dødt løp. Men vinneren trakket litt ekstra på og fikk en fantastisk sluttspurt. Det var den store forskjellen, sier markedsansvarlig i ØIF Arendal Simen Moesgård

Nedenfor ser du en oversikt over topp 3. Her kan en se at vinneren hadde 181 stemmer og 17,66% av stemmene totalt, mens 2. plassen hadde 170 med 16,59% av stemmene.

Til sammen var det over 1100 stykker som har vært inn å avgitt sine stemmer.

– Det virker som at dette var en konkurranse som flere var svært engasjert i. Topp 3 har hele veien kriget om de ulike plassene noe som har vært gøy å følge med på. Vi vil skryte for en fantastisk innsats!

– Det er en heldig vinner der ute som snart skal få nyheten om at h*n har vunnet et nytt tak, men vi må holde litt på spenningen enda.

– I løpet av ettermiddagen vil vi komme tilbake med en vinner. Det er et par små ting som må på plass før vi kan gi den gode nyheten, sier Simen.

Følg med på våre sider utover dagen!

Skjermdump fra påmeldingsfasen.