Slik har den første treningsuken vært! – ØIF Arendal

Slik har den første treningsuken vært!

Fysisk trener i ØIF Arendal, Hans Olav Stephansen Uldal forteller om en god og inspirerende første treningsuke.

– Gutta ser veldig bra ut, det må jeg få lov til å si. En kan se at alle har gjort hjemmeleksen og at motivasjonen er på topp. Det er kjekt å se, sier Hans Olav.

Han har sammen med Medisinsk Ansvarlig, Nicolay Cornelius Høst og keepertrener Åsmund Vaaje Strat kjørt showet denne uken.

Øktene har vært delt inn i 3. ulike deler. Fysisk trening, skadeforehindrende trening og trening med ball. Dette har vist seg å fungere bra og jeg vil si vi er alle sammen godt fornøyd med ukens opplegg.

Hans Olav er tydelig på at det er andre årsaker til at treningene ikke blir så optimale som de burde.

– Vår største utfordring nå, dersom en ser vekk fra den håndball relaterte treningen er at vi kan maks være 20 stykker. Det betyr at vi ikke har anledning til å være alle. Her har talentene som skal på hospitering med proffene måtte lide litt. En kan si det slik at vi har måtte gå for en god gammeldags regel: Vi er nødt til å bytte på hvem som er med og ikke. Dette er langt fra optimalt, men nødvendig i disse tider. Allikevel, vi er sikker på at alle vil få en god trening og – opplevelse til slutt, sier Hans Olav.

Josip Vidovic var i perlehumør etter treningsuken.

– Det var deilig å treffe alle sammen og tulle og tøyse litt, men det var ekstra godt å endelig kunne begynne å spille litt håndball igjen, det er jo det vi liker best.

Fikk du med deg disse?
(TV) Del 1 av sesongens første treninger
(TV) Del 2 av sesongens første treninger

I henhold til at man skal kunne få lov til å ha innendørshall trening så er man nødt til å følge flere regler. Dette innebærer blant annet at garderobene ikke er åpen. Ballen skal vaskes FØR og ETTER bruk. I tillegg er det slik at alle må ha egne bokser med klister i.

– Det har tidvis vært krevende, men alt i alt så har vi lagt bak oss en flott og god treningsuke, avslutter Hans Olav.

Sponsorfamilien 05.06