Talentene henger godt med på ØIF Arendal trening – ØIF Arendal

Talentene henger godt med på ØIF Arendal trening

Flere av talentene har vært på hospitering sammen med ØIF Arendal gutta den siste uken. Vi samlet hele gjengen og gjorde en liten statusoppdatering på hva de syntes om treningsoppholdet.

Når vi spør gutta om hva de syntes om de siste treningene så sier de raskt og konkret.

– Sykt. Det er rett og slett sykt.

Sverre Rodveit Asser utdyper…

– Det er et tydelig nivå forskjell fra normalt. Det går mye fortere og er mer intenst, jeg tror aldri jeg har løpt så mye i mitt liv.

– Vi kjenner det er mer fysisk krevende ja, fysisk trener Hans Olav kjører på, han har noen øvelser som er veldig tunge, men det er utrolig gøy og motiverende. Vi merker at det stilles litt mer krav til oss, sier Henrik Øygarden.

Gutta forteller at de normalt sett liker å prøve seg på litt «moro og sprell» på trening, men at det blir uaktuelt å gjøre slikt på hospitering med proffene.

– Hehe, ja vi prøver jo på litt triks normalt sett, men ikke nå. Vi vil jo vise oss frem fra vår beste side. Vi er definitivt maks skjerpet og spiller på våre styrker.

Gutta på trening, naturligvis med avstand til hverandre.
Fra venstre bak Jonas Johansen, Sebastian Løvlie Simonsen, Sverre Asser & Henrik Øygarden
Fra venstre fremme Fredrik Urquizo Venemyr, Andre Johnsen Høyre & Jakob Lorentzen

Intervjuet tar en annen vei, og gutta begynner å supplere hverandre på hvordan treningene har vært påvirket av Covid 19 situasjonen.

– Man kan trygt si at vi merker at klubben har tilrettelagt for minst mulig smitte. Vi får ikke spilt ordentlig mot hverandre, men det er allikevel gøy og lærerikt. Proffene har virkelig bydd på seg selv og tatt oss godt imot.

De fortsetter…

– Vi føler oss virkelig som en del av gruppen og faddersystemet har fungert utrolig bra!

-Vi ønsker å skryte litt av hvordan opplegget rundt hospiteringen har vært. Vi har virkelig blitt inspirert og motivert for å jobbe knallhardt videre.

Det går noen rykter om at dere nå skal videre på «vanlig trening» stemmer det?

– Hehe, vi er et par stykker som har tøyset litt med det. Det hadde vært gøy, men som sagt så har treningen sammen med proffene vært vesentlig tyngre enn normalt, vi må roe ned litt for å kjenne på hva kroppen sier før vi bestemmer oss, avslutter de.

Sponsorfamilien 05.06