Klubbkonsulenten skal hjelpe KRS Topphåndball – ØIF Arendal

Klubbkonsulenten skal hjelpe KRS Topphåndball

ØIF Arendal har hatt et samarbeid med Klubbkonsulenten AS hvor Peder Langfeldt på vegne av aksjeselskapet, har drevet salg av sponsoravtaler for ØIF Arendal. Nå skal Peder og Klubbkonsulenten hjelpe KRS Topphåndball og som følge av det avsluttes samarbeidet med ØIF Arendal.

– Peder har jobbet sammen med oss noen måneder. Og vi er strålende fornøyd med den innsats som han har lagt ned for oss. Han er en seriøs og dyktig person og ikke minst har han stor håndballkompetanse. Han har vært en fantastisk ressurs. Noe jeg også tror han vil være i fremtiden, dog med et annet ståsted.

LES OGSÅ: – Ole Aasen med gladmelding til klubben!

Det er ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen som skryter av kristiansanderen Peder Langfeldt.

– Peder har rekruttert en sponsor til oss. I tillegg hadde han en håndfull klare for signering i det Coronasituasjon oppstod og nedstengning var et faktum. Det ville medført inntekter i flere hundretusen-klassen for klubben.

Dessverre er disse signeringene inntil videre utsatt.

Peder er svært profesjonell. Dønn solid. Han vil bli et godt tilskudd til satsningen i KRS Topphåndball.

Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, daglig leder ØIF Arendal

– ØIF Arendal er en svært profesjonelt drevet klubb. Jeg har latt meg imponere og struktur, ryddighet og kreativitet. Og jeg har lært mye i den korte stunden jeg har vært i klubben. Ting jeg kommer til å ta med meg inn i samarbeidet med KRS Topphåndball.

Peder er ikke snau med karakteristikkene han heller.

Peder Langfeldt skal, gjennom selskapet Klubbkonsulenten AS, bistå KRS Topphåndball.

– Samarbeidsavtalen med Klubbkonsulenten AS har for det meste vært provisjonsbasert. Når situasjon ble som det ble med Covid19-viruset, ble mulighetene til å tjene penger begrenset. Når Peder og Klubbkonsulenten AS kan få faste inntekter i en helt annen størrelsesorden gjennom samarbeidet med KRS skjønner vi godt deres valg, forklarer Bjørn-Gunnar.

– Vi regner med at Peder vil være en god brobygger til godt samarbeid mellom ØIF Arendal og KRS Topphåndball i fremtiden. Nå ønsker vi han all mulig hell og lykke med nytt oppdrag. Håndballverden er liten, våre veier kommer helt sikkert til å krysses igjen.

Sponsorfamilien 05.06