En salgssjef kjører ambulanse, den andre sitter i karantene! – ØIF Arendal

En salgssjef kjører ambulanse, den andre sitter i karantene!

ØIF Arendal har to salgssjefer, de har delt region i to deler. Sør og Øst. Jørn Holmestrand er salgssjef Øst, Peder Langfeldt er salgssjef Sør. Og for litt siden gjorde de samme jobben. I den ekstraordinære situasjon med coronavirus har situasjon endret seg dramatisk for de hyggelige karene.

– Jeg har vært i England for å se Liverpool ta seg videre i Champions League, forklarer Peder Langfeldt over telefon. Lite viste han om at en weekendtur til Liverpool skulle endre i 14-dagers karantene!

– Det gikk hverken bra med fotballkampen eller turen det her, sukker Peder litt kjedsommelig. Han er vant til at det skjer langt mer enn det gjør nå…

Om det er kjedelig for Peder er det desto mer «fartsfylt» for den andre salgssjefen og Svermen sjefen Jørn Holmestrand. Den tidligere redningsmann fra luftambulansen har stilt seg til disposisjon for helsevesenet i den krevende coronasituasjon.

– Ja, da jeg ble spurt om jeg kunne stå på en beredskapsliste var det en selvfølge for meg å si ja til det. Dette er en dugnad som hele samfunnet må stille opp på, forklarer Jørn.

Han er stasjonert i Kristiansand.

– Det blir litt sånn fra dag til dag etter hva behovet er. Jeg er bare glad for å kunne hjelpe til. Alle monner drar, sier den hjelpsomme salgssjefen som nå altså er midlertidig ambulansesjåfør.