ØIF Arendal har sendt ut permitteringsvarsler – ØIF Arendal

ØIF Arendal har sendt ut permitteringsvarsler

ØIF Arendal har i dag, i likhet med storparten av de norske eliteklubbene, sendt permitteringsvarsel til klubbens ansatte.

Bakgrunn for permitteringen er i den alvorlige situasjon som har oppstått som følge av tiltakene som skal hindre spredning av coronaviruset.

Norges Håndballforbund av avlyst alle kamper ut sesong. ØIF Arendal har vært nødt til å avlyse både sponsortreff, håndballtreninger, tematreninger, håndballskole og andre arrangementer de nærmeste måneder.

Arendal Kommune har også stengt alle haller og treningssentre.

Alt dette medfører betydelige tapte inntekter for klubben og en situasjon hvor det ikke er mulig å gjennomføre hverken aktiviteter eller treninger. Klubben har derfor besluttet å permittere spillere, trenere og administrasjon.

ØIF Arendal har også ansvaret for cafeen i Sparebanken Sør Amfi. Som følge av at alle aktiviteter i hallen er avlyst, hallen og skolen er stengt, så har også cafeansatte mottatt permisjonsvarsel.

Permitteringens lengde er uavklart som følge av at man pr. i dag ikke vet hvor lenge de strenge tiltakene for å få bukt med spredningen er gjeldende.

Klubben håper at situasjonen er avklart i god tid før oppkjøringen for ny sesong skal starte 1. juni.