Det er tid for å vise nestekjærlighet, varme og omtanke! – ØIF Arendal

Det er tid for å vise nestekjærlighet, varme og omtanke!

Idrettsbevegelsen i Norge har virkelig gått foran. Og Norges Håndballforbund har på forbilledlig vis avlyst all aktivitet som kunne ha bidratt til økt smitte av coronaviruset. Hensynet til risikogruppene er satt foran alle andre hensyn. Selvsagt.

Det er lov å være stolt av hele den norske idrettsbevegelsen og ekstra stolte av håndballfamilien. Når myndighetene har varslet nødvendige tiltak har det kun gått minutter før Norges Håndballforbund har formidlet tiltak for å imøtekomme disse. Og nå er all aktivitet stengt ned.

Hensynet til utsatte risikogrupper er satt først. Og selvsagt er det gjort slik. Når ØIF Arendal spiller sine kamper er det flere folk både i egen dugnadsgruppe, i spillegruppe, blant ansatte, hos sponsorer og ikke minst i vår supporterskare som både har underliggende sykdommer, en alder eller en kombinasjon av dette som gjør at det er mange av «våre» som løper den største risiko dersom de skulle bli smittet.

Nå krysser vi fingrene for at myndighetene lykkes i sin plan med å redusere smitten, først og fremst blant risikogruppene, for oss andre er det jo svært liten risiko for at noe skal gå galt.

Nettopp derfor er det ØIF Arendals oppfordring til absolutt alle «våre», det er tid for å vise tilbakeholdenhet og neste kjærlighet, varme og omtanke på en gang. Hør på våre myndigheter og på dagligvarebransjen. La vær å hamstre mat. Vis solidaritet med dine naboer. De du sitter ved siden av på håndballkamp eller familiene til lagvenninner/venner og alle andre.

Møt omgivelsene med smil og varme. Finn nye morsomme måter å hilse på. Legg vekk frykten for viruset og bli et varmt og omsorgsfullt medmenneske nå når hele samfunnet trenger at du er den beste versjon av deg selv!

Bruk den nærmeste tiden til å etterleve ØIF Arendals visjon: Gjøre Du stolt! La oss takle denne krisen som vi er sammen om på en måte som snur overskrifter fra hamstring og andre egoistiske handlinger til varme fortellinger om hvordan vi er gode til å ta vare på hverandre i utfordrende tider.

Det er tid for å bli den beste versjon av seg selv! Nå er det vi som heier på deg!