ØIF Arendal åpner salgskontor i Kristiansand – engasjerer Peder Langfeldt! – ØIF Arendal

ØIF Arendal åpner salgskontor i Kristiansand – engasjerer Peder Langfeldt!

Han er en legende i Kristiansandshåndballen. Nå melder han overgang til ØIF Arendal og skal selge herreklubben over hele Sørlandet gjennom selskapet han er ansatt i, Klubbkonsulenten AS!

Fra nyttår åpner ØIF Arendal salgskontor i Kristiansand som del av klubbens langsiktige målsetting om å bli hele Sørlandets håndballag. Og klubben har vært så heldig å få med seg en skikkelig legende i håndballfamilien, Peder Langfeldt. Han er ansatt i Klubbkonsulenten AS og skal fra dette selskapet bruke 50 % av sin arbeidstid på ØIF Arendal.

– Vi har vært svært så heldige å få med oss en skikkelig håndballnerd. En som puster og ånder håndball. Elsker sporten. I tillegg har han menneskelige kvaliteter og et engasjement som gjør han til en perfekt ambassadør for ØIF Arendal. Og akkurat det skal han være ut mot næringslivet i hele region.

Peder Langfeldt

Det er ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen som skryter Peder opp i skyene.

– Peder skal selvsagt jobbe i Arendal også. Klubbkonsulenten AS har kontor i Kristiansand og han ville derfor jobbe mye ut herfra. Det er litt ekstra stas å kunne fortelle at ØIF Arendal tar fylkessammenslåingen på ordentlig alvor og starter denne spennende satsningen på begge de «gamle» fylkene Aust- og Vest-Agder.

– Satsningen er også et manifest på ØIF Arendals offensive satsning mot målsettingen om å bli en av Nordens beste herrehåndballklubber. Skal vi lykkes med den ambisiøse satsningen trenger vi å rekruttere sponsorer, publikum og engasjement også på utsiden av Arendal og Aust-Agder, forklarer han.

Overgang fra dame- til herrehåndball og fra Kristiansand til Arendal Peder Langfeldt, skal du bli håndballens store brobrygger på Sørlandet?

– Jeg ønsker å få lov til å være med på å utvikle en så spennende og ambisiøs klubb som ØIF Arendal. Dette gleder jeg meg til. Jeg har allerede «tyvstartet» litt i jobben og vi har noen spennende ting på gang.

Peder ble presentert for sponsorene i et sponsortreff tidlig i desember. Lørdag ble han også presentert for publikum og omgivelsene forøvrig.