Revansjens time – lørdag kl. 18! – ØIF Arendal
Foto: May Elin Aunli/Jan Espen Thorvildsen

Revansjens time – lørdag kl. 18!

Lørdag kommer vi til å se et revansjesugen ØIF Arendal. For det er mye å revansjere. Virkelig mye!

Vi kan selvsagt starte med forrige kamp mot Bækkelaget. Den våre gutter tapte med solide sifre 34-27 i Nordstrandshallen. I det som etterhvert viste seg å bli en svært bedrøvelig sesongstart for vår del. Og i dette alene bør det ligge nok til å mobilisere de største krefter for revansje.

Kikker man over skuldrene til den siste perioden er det faktisk helt tilbake til 12. november vi må for å finne sist ØIF Arendal vant en håndballkamp. Riktignok har motstanderne hett både HBC Nantes, Elverum, Drammen og til slutt Haslum. To kamper mot Nantes, uavgjort mot Elverum og Drammen er alt «innenfor» og i E-cup, vel så det! Tap mot Haslum, sesongens andre, er så absolutt ikke et resultat noen i spillergruppa står inne for.

Og tapet mot nettopp Haslum medførte at ØIF Arendal har spilt 5 kamper på rad uten seier. Her bør det virkelig ligge materiale for å mobilisere ennå større krefter for en høylytt revansje.

Sannheten er at etter sesongoppkjøringen viste våre gutter fantastisk håndball, kanskje den beste som har vært spilt i våre svarte og røde drakter mot HBC Nantes. Leverte et flott oppgjør mot Elverum, som så absolutt kunne og til og med burde endt med ØIF Arendal-seier. Mot Drammen var det en fantastisk opphenting da kampen var tapt og vi nærmest stjal et poeng.

Hadde vi klart å vinne mot Haslum, tror jeg de fleste hadde tenkt at vi virkelig har forlenget den flotte perioden som startet helt tilbake i tidlig oktober gjennom E-cup kampene mot islandske FH Hafnarfjordur. Det klarte vi dessverre ikke. Også her bør vi kunne lukte eimen av revansjelyst.

Det betyr også at når Bækkelaget kommer på besøk på lørdag, så skal vi vise at vi har kommet et langt steg videre fra sesongoppkjøringen. Vi skal snu prestasjon fra Haslumkampen umiddelbart. Vinne over Bækkelaget og gjenerobre mantra om at ØIF Arendal ikke taper to kamper på rad. At ØIF Arendal ikke taper på hjemmebane!

Et feststemt hjemmepublikum i julestemning er akkurat hva spillerne trenger da. Ta på det noe rødt. Still i hallen med barn, barnebarn, onkelbarn og tantebarn. Bli med oss å feire julen inn med Svermens JULEKAMP! Så tar vi helgen vel vitende om at vi fremdeles er i klatreform på tabellen!