Herman Thysted og Jakob Falk Lorentzen innkalt til U-landslaget! – ØIF Arendal
Hospitantene på benken sammen med Herman Thysted,

Herman Thysted og Jakob Falk Lorentzen innkalt til U-landslaget!

Det blomstrer godt i gutterekrutteringen i Arendal. I dag kom noe av bekreftelsen på en slik påstand, to ØIF Arendal-gutter innkalt til ungdomslandslaget!

De dyktige karene er Herman Thysted og Jakob Falk Lorentzen. Begge kalt inn på ungdsomslandslaget eller 02-landslaget. Jakob Falk Lorentzen er en vaskeekte lokal gutt. En strek det går gjetord om og som hans trener Luka Panza har mye godt å si om.

– Han er helt spesiell. Han kan virkelig komme til å bli en god spiller for klubbens elitelag en gang i fremtiden. Kompromissløs i forsvars. Nesten litt farlig. Og en arbeidsinnsats som virkelig fortjener sjansen på landslaget.

Herman Thysted er unggutten som i en alder av 16 år reiste fra både far og mor i Bamble for å satse 100% på skole og håndball i Arendal.

Dessverre for det store talentet er han skadet for tiden og vil sannsynligvis ikke være restituert til samlingen rett over nyttår (3. – 6. januar).

– Herman har virkelig tatt stegene denne høsten. Imponert oss. Og vi skal huske at han «bare» er en 03-modell. Han er ett år yngre enn de fleste andre på ungdomslangslaget, skryter Marinko.

Han er ikke i tvil om at Herman vil få muligheten senere om han ikke rekker samlingen i januar.