Marinko: – Luigj kan raskt bli en skikkelig «hitt»! – ØIF Arendal

Marinko: – Luigj kan raskt bli en skikkelig «hitt»!

ØIF Arendal har signert linjespilleren Luigj Quni fra sveitsiske Fadi Winterthur. Spilleren som har både sveitsisk og kosovopass kommer til ØIF Arendal allerede fredag. Han ble presentert for sponsorene på dagens treff hos Arendal Herregaard.

Luigj Quni er spiller på Kosovos landslag. Er kjent for et kompromissløst forsvarsspill og en anerledes angrepsstrek enn hva ØIF Arendal har i dag. Marinko forklarer.

– Han står i sperrer og rykker i tomrommet. Han er veldig bevegelig. Kompakt og fysisk sterk. Han kan gi bakspillerne ennå bedre arbeidsbetingelser supplere godt de linjevalgene vi i dag har.

ØIF Arendal sliter med mye skader i strekposisjon.

– Vi hadde Luigj på prøvetrening i sommer. Han imponerte oss veldig både som person og håndballspiller. Vi valgte den gang å gå for Kristian Rammel, men da skadene på strekposisjon bare har blitt tristere og tristere, så vi nå muligheten til å hente han allikevel. Han passer perfekt i vår profil som person og spillere. Han er en person med veldig flott karakter.

Luigj er født i februar 1996. 23 år gammel, fyller 24 i februar 2020. Han er 191 centimeter på strømpelesten og veier 97 kilo.

Her kan du se han i askjon for Kosovo:

https://www.youtube.com/watch?v=5iZ-FLBk3wM&fbclid=IwAR28JhW-02p9iLHHqEu4O-VaTLzPX21Frcv6uE5HhqOZveCaBBnuCvGRSK8

Overgangen er allerede iverksatt og sannsynligvis blir han spilleklar til helgens kamp mot Haslum.

Luigj har forankringer til Arendal. Han har både tante og onkel her. Ivrige håndballslektninger som på forskjellig vis er engasjert i ØIF Arendal!