Sam Eyde: – Samarbeidet opplever vi som ekstremt lærerikt! – ØIF Arendal

Sam Eyde: – Samarbeidet opplever vi som ekstremt lærerikt!

Svein Olaf Olsbu er en av primus motorene bak samarbeidsprosjektet mellom håndballklubben og skolen. Han er strålende fornøyd med mulighetene samarbeidet byr på. – Vi er evig takknemlig for at ØIF Arendal gir oss denne muligheten.

Fra denne høsten er det Medie og kommunikasjonslinjen på Sam Eyde Videregående Skole som produserer håndballkampene fra Sparebanken Sør Amfi.

– Samarbeidet mellom ØIF Arendal og Medie og Kommunikasjonslinjen opplever vi som ekstremt lærerikt. Og på kampdager blir vi møtt med smil og positive ord fra alle i og rundt ØIF Arendal, forteller Svein Olaf Olsbu.

Allikevel er det en mann han mener er helt avgjørende for det gode samarbeidet.

Youcef Le Grand Johansen er helt avgjørende for oss. For at vi skal få den riktige opplæringen i kunsten å produsere god håndball ut til hele Norges land, har vi trukket rett mann. Han stiller opp på kort varsel i klasserommet, etter skoletid og mange, mange timer før kampstart. Etter kampen og når hallen er tømt for folk, hender det at vi blir sittende igjen for å diskutere dagens kamp.

Olsbu kan nesten ikke få rost ØIF Arendals mediemann nok.

– Youcef er på tilbudssiden hele tiden og bruker mye av sin tid på våre elever.

Her kan du lese mer om studiene på i medier og kommunikasjon ved Sam Eyde Videregående skole

Medie og kommunikasjonslinjen har hele tiden et ønske om å utvikle seg og produksjon.

– Vi analyserer våre egne sendinger og andres. Små detaljer blir diskutert og forsøkt rettet på fra gang til gang. Vi skal fortsette å utvikle oss til å levere håndball på aller øverste nivå i Norge.

Både lærere og elever legger sin stolthet i å produsere håndballkampene.

– Vi er evig takknemlig for at ØIF Arendal har gitt oss tilliten til å produsere bildene som sendes direkte ut til hele håndball-Norge. Dette er en oppgave elevene gjennom disse månedene har satt sin stolthet i. Og bedre skal vi bli #LittBedreHverGangViProdusererHåndball.