Tror på full effekt av fridag – ØIF Arendal

Tror på full effekt av fridag

Jesper Munk merker godt at det har vært tøffe kamper de siste dagene.

Men den sympatiske dansken – og selvsagt også de andre spillerne – fikk fri lørdag, for å kunne restituere skikkelig foran møtet med Drammen søndag.
– Fridagen vil gjøre oss godt, det tror jeg så absolutt. Vi får muligheten til å restituere på en bedre måte, noe som styrker oss i kampen om to nye poeng, mener Jesper Munk.

Jesper Munk på siste trening før kampen mot Drammen.

Det er ikke tvil om at det forventes et nytt tøft oppgjør for ØIF Arendal, som i løpet av de siste ti dagene har hatt tre tette, jevne oppgjør, som alle har blitt avgjort i sluttsekundene. Det har endt med 29-30 og 30-30 mot Nantes og 31-31 mot Elverum i onsdagens drama i Sør Amfi.

Jesper Munk sammen med Elin, mor til André Bergsholm Kristensen. FOTO: JAN ESPEN THORVILDSEN

Jesper Munk trekker frem at det alltid høres ut som Drammen har et helt lag ute med skader. Forrige sesong ble det et ettmålstap i Drammenshallen.
– Vi skal i alle fall ikke gå på noe ettmålstap denne gangen, slår han smilende fast.
– Jeg føler det er vår tur nå, dette skal vi vinne, påpeker han.

Den danske strekspilleren hos ØIF Arendal trekker frem at laget er i god form.
– Vi viste styrke da vi kom tilbake fra å ligge under med sju mål mot Elverum, det må vi ta med oss. Jeg ser veldig frem til Drammen-kampen. Vi har noen prosenter igjen vi kan ta ut, smiler han.

Han forteller at forskjellen er stor mellom å møte St. Hallvard og Nantes, Drammen og Elverum.
At Drammen inviterer til gratis inngang, og trolig fullsatt i Drammenshallen, er bare positivt. Det kan gagne ØIF, tror Jesper.
– De har gratis inngang på denne kampen og det blir mye folk i hallen. Det er bare gøy. Slike kamper er de morsomste å spille, mener han.