Egon, ØIF Arendal og Arendal fotball inviterer til gratis juleselskap på julaften! – ØIF Arendal

Egon, ØIF Arendal og Arendal fotball inviterer til gratis juleselskap på julaften!

Egon har invitert med ØIF Arendal og Arendal fotball til å lage et gratis juleselskap på selveste julaften. Et juleselskap for dem som har barn og som av ulike årsaker ikke har anledning til å feire jul med mange andre.

– 100 stykker er det plass til, forteller Simon Lanng daglig leder hos Egon Arendal. Han har til og med fått med seg alle de ansatte til å jobbe gratis for arrangementet – altså på selveste julaften!

Derfor inviterer Egon, ØIF Arendal og Arendal Fotball til julefeiring hos Egon. Juleselskapet starter kl. 11.00 den 24. desember. Og det starter tidlig slik at det ikke skal kollidere med andre aktiviteter for dem som har slike planer.

Målgruppen er små familier med barn som ikke får/har anledning til å feire jul med vanlige familiesammenkomster. Enten fordi familien bor langt unna eller fordi man ikke har stor familie. Eller for den saks skyld at økonomien ikke tillater store festiviteter i jula.

Link til påmelding

– Vi ønsker å gjøre dette fordi vi vet at det er mange mindre barnefamilier som blir litt alene på denne høytidsdagen. Og det kan være grunn nok til ikke å glede seg til jula. Dersom vi kan være med på å gjøre julehøytiden til noe ennå flere kan glede seg til, så er dette en ubetinget suksess, det forteller Simon Lanng (Egon), Bård Sterk-Hansen (Arendal Fotball), Per Carsten Michelsen, Linda Dagestad Øygarden og Bjørn-Gunnar Bruun Hansen (alle ØIF Arendal). 

ØIF Arendal vil ha et juletre på på julekampen lørdag den 14. desember. Klubben håper mange trofaste supportere tar med seg en gave til barn, gjerne universell med tanke på både alder og kjønn, og legger julegaven under juletreet før, under eller etter kampen. De pakkene som ikke er pakket inn, vil bli pakket inn av våre frivillige og delt ut på julaften hos Egon.

Arrangementet starter julaften kl. 11.00 og varer et par timer.

Meny for dagen:

Tradisjonell norsk julemat med både ribbe og pinnekjøtt, samt riskrem m/mandel i grøten til dessert.

Spillere i begge klubbene, de som er i Arendal julaften, vil komme innom julearrangementet for å hilse på.

Lyst til å være med? Her er link til påmelding