Kristian Rammel ute på ubestemt tid… – ØIF Arendal

Kristian Rammel ute på ubestemt tid…

Håndball er fullt av opp- og nedturer. Etter kampen mot Elverum, hvor ØIF Arendals linjespiller fikk en smell i kneet, kom det en ny nedtur. Dessverre er Kristian Rammel ute en stund fremover. Den gode nyheten er at det ikke er så ille som det først ble antatt!

– Jeg vet ingenting helt spesifikt ennå. Det er for tidlig å konkludere, det forteller ulykkesfuglen selv.

Han har nettopp levert noen elleville prestasjoner. Ingen glemmer hans fantastiske spill mot selveste HBC Nantes.

– Det var selvsagt veldig dårlig «timing». Jeg føler selv at det har gått godt i det siste etter en litt tregere start enn jeg ønsket meg. Det har vært noen gode kamper med laget hvor jeg også har følt at ting går min vei.

Etter overgang fra Bækkelaget til danske klubber hvor han ikke fikk samme tillit av trenerne som Marinko Kurtović har vist det store talentet, var han snar om å takke ja til ØIF Arendal når klubben meldte sin interesse foran årets sesong.

– Her har jeg kommet til en flott treningsgruppe og en fantastisk klubb. Jeg har noen skikkelig gode håndballkamerater og jeg har trenere som tror på meg. Det gir godt grunnlag for selvtillit. Og når prestasjonene har kommet er jeg følt at dette virkelig begynner å bli moro.

Og akkurat da kom den ubeleilige skaden.

– Jeg fikk en spiller over meg. Kjente en ubehagelig følelse i kneet med det samme. Og skjønte at noe var galt. Det blir noen ekstra nervepirrende timer frem til man får konstatert hva skaden består i.

Nå vet han i alle fall litt mer.

– Heldigvis er det hverken korsbånd, leddbånd eller menisk. Det er en forstrekning i kneet og spesielt ett av sidebåndene har fått seg en smell. Det er ikke helt av, men mer enn halve båndet er røket. Det blir en stund utenfor banen og med alternativ trening. Som senest bør jeg være klar i litt tid før sluttspillet. Er jeg heldig kan jeg være klar ennå tidligere enn det også.

– Dette var ekstra leit. Jeg pleier så sjeldent å være skadet. Det passet skikkelig dårlig det her…

På den andre side har det helt sikker hjulpet godt på motivasjon å vite at toppnivået er så høyt som du opplevde i de siste kampene?

– Ja, så absolutt. Det er ingen tvil om at det gjør det mye enklere å starte på en ny opptreningsperiode. Det er også godt å vite at jeg slipper operasjon, i alle fall slik det ser ut nå.

Husk ØIF Arendal vs Bækkelaget lørdag 14. desember kl. 18.00