BSK-trener, Tom-Eirik Skarpsno, tror på ØIF Arendal tittel i 2018/19-sesongen! – ØIF Arendal

BSK-trener, Tom-Eirik Skarpsno, tror på ØIF Arendal tittel i 2018/19-sesongen!

Årets trener i eliteserien 2015/2016 har vendt "hjem" fra assistenttrener i danske Holstebro til hovedtrener for Bækkelaget foran årets sesong. Nå venter oppkjøring med BSK og ØIF Arendal møter suksesstreneren fra Haslum i Skjærgårdslekene hvor begge lagene er påmeldt. Og han tror på ØIF Arendal-tittel i 2018/19. Les mer!

Men aller først lurer vi på hva han tror om årets versjon av Bækkelaget.

– Vi har en spiller ut og en spiller inn. Så hos oss er det kontinuitet. Og forhåpentligvis skal vi bygge godt på det som «Proppen» har skapt de siste sesongene. 

Bækkelagskapteinen og strekspiller, Kristian Rammel,  har reist til danske Århus og inn har kommet Sander Rogne Myklebust fra Langhus. Et rent linjebytte med andre ord.

– Jeg tror at vi i BSK havner sånn noen lunde midt på i årets serie. Forhåpentligvis litt bedre enn 7. plassen fra i fjor. Vi blir nok ikke et topplag, men vi har ambisjoner om å «fighte» godt fra oss under de største lagene. Vi kan ikke legge oss noe under det med det mannskapet vi har.

Om han tror det blir vanskelig med en topp-plassering i seriespillet, har han større tro på Bækkelagets muligheter i NM.

– Jeg håper på en NM-finale mellom Bækkelaget og gamleklubben Haslum. En NM-finale som jeg håper Bækkelaget vinner, ler han.

Og han er tydelig på at selv med 10 år bak seg i Haslum er alle de følelsene lagt til siden når de møtes.

– Jeg er profesjonell, så når vi møter Haslum blir det som å møte et hvilket som helst annet lag i eliteserien.

Vi lurer på hvilke lag som vil gjøre det best i de ulike konkurransene. Og Tom-Eirik Skarpsno har noen gode «stalltips».

– Som nevnt håper jeg på en ren Oslo-finale i Oslo Spektrum. Når det gjelder seriespillet tror jeg det kan bli tøft for en litt tynnere Elverumstall med noen sentrale utskiftninger og Champions League-spill. Jeg tror ØIF Arendal blir seriemestre, at Elverum blir nummer to og Drammen nummer tre.

Når det gjelder sluttspill og neste års Champions League-plass tror han det blir mer «status quo».

– Ja, dersom Elverum ikke tar seg langt i Champions League tror jeg at de er det beste laget i sluttspillet. Elverum har den beste 10-eren og vil hente hjem det viktigste trofeet også denne sesongen. Usikkerheten ligger i den litt tynnere stallen, endel utskiftninger og det tette kampprogrammet. I sluttspillsfinalen tror jeg at det er ØIF Arendal som Elverum får bryne seg på. 

Så gjenstår det å se om suksesstreneren fra Haslum-tiden er en sannspådd mirakelmann også i gule og blå farger! 

ØIF Arendal ønsker Bækkelaget og Tom-Eirik Skarpsno lykke til å alle konkurranser i sesongen som kommer!

#LittBedreHverGangViMøtes