TV2: – Dette er et supert samarbeid med mange flinke folk og bra produksjoner! – ØIF Arendal

TV2: – Dette er et supert samarbeid med mange flinke folk og bra produksjoner!

TV2 sitter med betydelige senderettigheter i norsk håndball. Og TV2s store profil Harald Bredeli er imponert over medie og kommunikasjonslinjen på Sam Eyde Videregående Skole.

Foran denne sesongen har elevene ved medie og kommunikasjonslinjen på Sam Eyde Videregående Skole overtatt produksjon av TV-håndballen fra Sparebanken Sør Amfi sammen med TV2. Elevene ved skolen produserer håndballen som går på Agderposten og alle A-presseavisene rundt i landet, samt Europacupkampene i hele verden!

TV2 produserer kampene som sendes i egne flater. Og TV-kanalens håndballguru, Harald Bredeli, har latt seg imponere over de flinke skoleelevene fra Arendal.

– Dette er et supert samarbeid. Her har det lykkes skolen og klubben å lage en vinn-vinn arena, skryter mannen som vi alle forbinder med store håndballøyeblikk.

– Skolen er en fantastisk ressurs for klubben og klubben gir skolen og elevene en flott arena for praksis, forklarer han.

Og TV2-guruen er sjenerøs med omtalen av skolens elever og lærere.

– Det er mange flinke folk i sving. Jeg har sett mange av sendingene for jeg følger jo håndball tett og jeg ser at det er flinke medarbeidere og gode produksjoner.

Lyst til å søke Medie og Kommunikasjon hos Sam Eyde Videregående Skole? Her kan du lese mer om mulighetene.