G18: Knuste Elverum i Lerøyserien! – ØIF Arendal

G18: Knuste Elverum i Lerøyserien!

ØIF Arendals gutter 18 lag startet Lerøyserien med å slå eliteseriekollega Elverum. Det gikk ikke fullt så godt mot Fyllingen Bergen. Men rekrutt-trener Luka Panza er allikevel strålende fornøyd med rekruttene.

ØIF Arendal startet Lerøyserien (nasjonal serie for 18-årslag) med å slå Elverum 24-18 i Elverumshallen. Et resultat en ikke minst en prestajon som rekrutt-treneren virkelig er stolt av.

– Vi hadde kontroll i 45 av kampens 60 minutter. Resepten var tøft og godt forsvarsspill med stor sideveisforflytning. Elverum forsøkte å spille mye 7 mot 6 mot oss. Det var ikke vellykket. Med kontant forsvarsspill lyktes vi i å bryte avtalene deres og stykke opp angrepsspillet.

Og resepten mot Elverum fremover var like klar.

– Vi brukte den gode energien forsvarsspillet vårt ga oss til å kjøre raske ankomst og stor fart fremover. Og det er klart at det gode målvaktspillet vårt bidro til flere slike muligheter.

Her kan du lese alt om Lerøyserien

Elverum kvalifiserte seg for Lerøyserien som puljevinner i sin kvalikkgruppe. I kvalikkgruppen gjorde elverumsingene rent bord mot Nærbø, Strindheim og Kristiansand.

Like godt gikk det ikke for våre gutter i Lerøyseriens andre kamp. Da bli solide FyllingenBergen flere hakk for gode for våre gutter. De gule og blå ga seg ikke før det stod 18-30 på måltavlen.

– Det var Fyllingens første kamp for dagen, vår andre. Det gjør en stor forskjell. Vi var gode i lange perioder, men kampen sett under ett var Fyllingen for gode for oss denne gangen.

– Men to kamper under ett, er jeg svært godt fornøyd med det gutta gjør. Nå setter vi oss 6 timer i bussen for å komme til Arendal. Og i morgen skal jeg til Drammen og gutta ut å heie på G16 i Bringserien i Nedeneshallen håper jeg.

FyllingenBergen måtte gjennom kvalikkrunde 2 for å komme til Lerøyserien. I den 2. kvalikkgruppen gjorde bergenserne også rent bord mot Ros, Vålerenga og Kolbotn.

ØIF Arendal-gutta vant overraskende sin kvalikgruppe. En veldig jevn gruppe hvor både ØIF Arendal, Ros og Nøtterøy Håndball endte på 4 poeng. ØIF Arendal vant på innbyrdes oppgjør mellom disse tre lagene og gikk den gang direkte til Lerøyserien.

Her kan du lese alt om Lerøyserien