Luigj Quni spilleklar en time før kamp! – ØIF Arendal

Luigj Quni spilleklar en time før kamp!

Med bare litt over en times margin ble ØIF Arendals nyervervelse Luigj Quni spilleklar til kveldens kamp mot Haslum med start kl. 18.00.

– Det er mange både i det Europeisk Håndballforbundet og i Norges Håndballforbund som fortjener honnør for kjempeservice, skryter ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Det er en omstendelig prosess som skal til for å få spillere fra utlandet spilleklare i Norge.

– Det er selvsagt helt ekstraordinært at vi klarer å få frem spillerlisensen via sms bare litt over timen før kampen starter. Det skyldes at man både i EHF og i Norges Håndballforbund har gjort seg tilgjengelige gjennom hele helgen. Det setter vi umåtelig stor pris på.

At spillerlisensen nå har kommet til Norge og Norges Håndballforbund gjør at spilleren også er spilleberettiget for spill for ØIF Arendal fra i dag. Klubben hadde allerede på onsdag gjort alle forhold som gjør at karatenetiden startet fra nettopp onsdag. Det er tre dages karantene ved slike overganger, onsdag, torsdag og fredag.

Så nå er alle forhold i orden!