Gratis spylervæske i ett helt år! – ØIF Arendal

Gratis spylervæske i ett helt år!

Han er like raus i år som han var i fjor, Jan Stiansen, i Hurtigruta Carglass. Kommer du på lørdagens kamp mot Bækkelaget i Sparebanken Sør Amfi, så spanderer han gratis spylervæske i et helt år!

– Dette er en enkelt regnestykke, skryter ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michelsen. – Her kan du spare inn et sesongkort på å komme på en enkelt håndballkamp.

Gratis spylervæske!

Det er Hurtigruta Carglass som «trøkker» til med det fantastiske tilbudet. Alle som kommer i Sparebanken Sør Amfi og ser ØIF Arendal spille mot Bækkelaget nå på lørdag, får gratis spylervæske i et helt år fra Hurtigruta Carglass.

– Det hadde vært veldig gøy om det kom veldig mange mennesker på kamp. Og vi står klare med gavekort til alle som vil ha, forteller daglig leder Jan Stiansen.

Han er ikke redd for at det skal komme for mange på kamp.

– Dette var veldig populært da vi gjorde det i fjor. Jeg mener bestemt at vi delte ut ca 900 gavekort. Og vi har merket på forbruket av spylervæske at det er mange som også har benyttet seg av tilbudet vårt.

Er du en av de mange som kjøper spylervæske på bensinstasjoner? Da er det mulighet til å spare riktig mye penger.

– Her kan man spare mer enn et sesongkort, konkluderer Per Carsten som gleder seg til å gi publikummerne en ekstra julegave i siste hjemmekampen før jul.

Kampstart kl. 18.00 førstkommende lørdag – Sparebanken Sør Amfi