Etter en fantastisk utvikling gjennom årets oppkjøring er det en vi virkelig venter på, nemlig Herman Vildalen. Nå har han vært hos Norges ypperste spesialister og fått gode svar!

– Jeg har vært litt usikker i det siste. Har liksom ikke fått de svarene av kroppen som jeg har forventet. Derfor har jeg sammen med operasjonslegen fått anledning til å snakke med landslags- og olympiatoppens spesialister. Nå er jeg helt trygg på hvor jeg står hen i restitusjonsarbeidet.

Det er en helt tydelig lettet Hermann Vildalen vi prater med på telefon fra Oslo. Nå er han glad.

– Operasjon har vært helt vellykket. Det er nok bare vært litt optimistiske vurderinger rundt restitusjonstiden.

Det ble antyden 6-8 uker etter operasjon.

– Jeg må nok regne med rundt 4 måneder fra operasjonstidspunktet. Og det gir et bedre bilde på hvor jeg står i restitusjonsjobben. At smertene jeg kjenner er normalt i den perioden av dette arbeidet som jeg er nå. Og 4 måneder vil si at jeg er ca. halveis til jeg skal være fullt restituert.

Halveis, hva betyr det Hermann? Når håper du å spille håndball igjen?

– Det er nok lurt å smøre seg med tålmodighet. Det viktigste er jo å være helt sikker på at jeg blir så frisk jeg kan bli i knærne når jeg først begynner for fullt igjen. Håpet er en gang i løpet av februar.

Så da er det bare å krysse fingrene alle sammen. Kanskje ser vi Hermann tilbake på håndballbanen mot sesongavslutning. Det ville vært gøy!