Hermann Vildalen med gode skadenyheter! – ØIF Arendal

Hermann Vildalen med gode skadenyheter!

Etter en fantastisk utvikling gjennom årets oppkjøring er det en vi virkelig venter på, nemlig Herman Vildalen. Nå har han vært hos Norges ypperste spesialister og fått gode svar!

– Jeg har vært litt usikker i det siste. Har liksom ikke fått de svarene av kroppen som jeg har forventet. Derfor har jeg sammen med operasjonslegen fått anledning til å snakke med landslags- og olympiatoppens spesialister. Nå er jeg helt trygg på hvor jeg står hen i restitusjonsarbeidet.

Det er en helt tydelig lettet Hermann Vildalen vi prater med på telefon fra Oslo. Nå er han glad.

– Operasjon har vært helt vellykket. Det er nok bare vært litt optimistiske vurderinger rundt restitusjonstiden.

Det ble antyden 6-8 uker etter operasjon.

– Jeg må nok regne med rundt 4 måneder fra operasjonstidspunktet. Og det gir et bedre bilde på hvor jeg står i restitusjonsjobben. At smertene jeg kjenner er normalt i den perioden av dette arbeidet som jeg er nå. Og 4 måneder vil si at jeg er ca. halveis til jeg skal være fullt restituert.

Halveis, hva betyr det Hermann? Når håper du å spille håndball igjen?

– Det er nok lurt å smøre seg med tålmodighet. Det viktigste er jo å være helt sikker på at jeg blir så frisk jeg kan bli i knærne når jeg først begynner for fullt igjen. Håpet er en gang i løpet av februar.

Så da er det bare å krysse fingrene alle sammen. Kanskje ser vi Hermann tilbake på håndballbanen mot sesongavslutning. Det ville vært gøy!