Hermann Vildalen med gode nyheter! – ØIF Arendal

Hermann Vildalen med gode nyheter!

Etter en periode med svært dårlige skadenyheter er det endelig lys i tunnelen. Hermann Vildalens skade ser ut til å være mindre omfattende enn fryktet!

– Det er en skade under kneskåla som irriterer og må skrapes slik at den blir jevn og får en myk overflate, forklarer han.

Bosvik sponsor ØIF Arendal

Hermann har hatt mye smerter og nå kan det se ut som om man har funnet svaret på hvorfor det har vært sånn.

– Denne skaden har bare vært ca. 1 cm fra jumpers knee-skaden. Det har nok forårsaket endel ekstra smerter. Det er godt å få ting konstatert da vet vi hva som skal til for å komme så raskt tilbake som mulig.

Kampsponsorer
ØIF Arendal vs Follo

Hermann har vært hos klubblegen, der har de vurdert de MR-bildene som han tok tidligere samme uke. Og det kan se ut som om de har fått mange gode svar.

– I neste uke skal jeg en runde med landslagslegen, Lars Engebretsen, også. Når han har fått sett de samme bildene og vurdert dem, har vi alle de vurderinger vi trenger. Da kan vi sammen med legene ta de beslutninger om hvilke tiltak som må gjøres.

Sånn det ser ut nå kan det bli en rask operasjon til uken som kommer. Og da mener vi at jeg trenger pluss/minus 6 uker på opptrening

Hermann Vildalen, optimistisk håndballprofil

Og for dem som mener at det var dårlige nyheter. Det kunne ha vært at Hermann ikke var klar før over EM-pausen i januar. Nå kan han være tilbake i november.

– Dette synes jeg er veldig positivt, sier Hermann selv. – Så gjenstår det å få en endelig avklaring med landslagslegen til uken. Men jeg har ingen grunn til ikke å tro at det er sånn det blir.