«Alltid» en Vildalen i ØIF Arendal! – ØIF Arendal

«Alltid» en Vildalen i ØIF Arendal!

Han er 2 meter høy, en sympatisk kar med sjarme og utstråling. Sønn av en håndball-legende. Oppvokst i en håndballfamilie hvor antall landskamper er alt du blir målt på. Nå er han klar for ny satsning i ØIF Arendal, ambisiøs og bestemt. - Jeg skal trives med lagkamerater og på trening, da kommer også prestasjonene, sier August Vildalen.

Han er på de aller fleste områder sønn av sin far, Preben Vildalen, en legende i ØIF Arendal. Etter nesten to sesongers pause, har det vært fullt kjør for August Vildalen fra sommeren 2018. Nå ønsker han å trappe opp satsingen og kanskje også trene med 2. divisjonslaget!

– Håndball fikk jeg inn fra fødselen. Da pappa spilte som proff i Tyskland var jeg ikke fylt ett år. Så jeg har vært i håndballhaller siden jeg var liten.

I dag spiller han venstre- og midtback på ØIF Arendals 4. divisjonslag. Men har ambisjoner om å bli med 2. divisjonslaget.

– Nå er håndball gøy. Så kanskje blir det til at det blir mer trening og muligheter til å være med 2. divisjonslaget. Håndball skal være både gøy og sosialt. Det er det nå og da trives jeg godt.

Han husker pappaen sin, Preben, best fra tiden i Øyestad og Nedenshallen.

– Jeg var jo veldig liten da pappa regjerte i tysk håndball. Så jeg husker best tidene fra Nedeneshallen. Det var også i Arendal jeg begynte å spille. Da jeg var 7, 8 år kanskje.

August Vildalen spiller for Øyestad i 4. divisjon og er enda ung født 11.8.1999 er han bare 19 år.

Det spekuleres fælt om hvem som kommer for å forsterke ØIF Arendal, ønsker du en Vildalen til i klubben?

– Selvsagt. Det hadde vært veldig moro om Hermann hadde funnet veien tilbake til oss. Hermann har imponert meg, han har klart seg veldig bra. Gøy å se han på landslaget, i Drammen og i St. Hallvard. Og selvsagt var det veldig gøy den gang han spilte her i ØIF Arendal også.

Hva tenker du om alle spekulasjonene?

– Jeg håper at de er riktige. Det hadde vært kult å få fetteren tilbake i byen. Mer vil jeg ikke kommentere.

Hva tror du om ØIF Arendals muligheter i inneværende sesong?

– Jeg tror de har et veldig sterkt lag og kan vinne både serie og sluttspillet. Jeg har vært på de fleste kampene og stemningen i Sør Amfi er veldig bra. Når det er full hall så er det helt rått. Jeg håper virkelig det blir full hall på onsdag. Det har gutta fortjent med tabell-ledelse og godt spill så langt i år!

#LittBedreHverGangViMøtes