Hermann Gabriel Vildalen presentert som ØIF Arendal-spiller! – ØIF Arendal

Hermann Gabriel Vildalen presentert som ØIF Arendal-spiller!

Så er endelig den "hemmelige" signeringen offentlig. Og som mange har tippet det er Hermann Gabriel Vildalen som har signert en 5,5 års kontrakt med ØIF Arendal. Offentliggjøringen ble gjort i forbindelse med kampen mellom ØIF Arendal og Nærbø.

Hermann Gabriel Vildalen ble holdt skult gjennom hele oppvarmingen. Ute på gulvet hadde ØIF Arendal «leid inn» en stand inn med julenisse maske. En spiller som på ingen måte hadde den kroppsfasong som hovedpersonen selv. Så noen publikummere kom i stuss.

Da Hermann løp inn i Sparebanken Sør og ble presentert, stod jubelen i taket. En svært populær signering må det være lov å konkludere med.

Vi kommer tilbake med flere reaksjoner etter kampen!