Hermann Gabriel Vildalen før semifianle: – ekstra gøy å møte ØIF i semifinalen! – ØIF Arendal

Hermann Gabriel Vildalen før semifianle: – ekstra gøy å møte ØIF i semifinalen!

Hermann Gabriel Vildalen har en fortid i ØIF Arendal, og gleder seg til å møte gamle lagkamerater til kamp om champions league spill neste år!

Hermann Gabriel Vildalen, nå er semifianlene her, hvordan kjennes det å spille semifinale mot klubben der din elite-karriere startet?

– Semifinalene blir utrolig gøy, og jeg synes det er ekstra gøy å møte ØIF i semifinalen. Jeg har alltid likt å spille i sør amfi med eller mot Arendal, på grunn av den gode stemningen i hallen, og regner ikke med det er mindre stemning i sluttspillet der

Dere har hatt godt kontroll på ØIF Arendal og står med en seier og en uavgjort i serien, men nå er det sluttspill som gjelder hva må til for at dere skal slå ØIF Arendal nå?

– God kontroll vil jeg ikke si, vi fikk heldigvis med oss et poeng sist kamp i Arendal. Vi er forberedt på en skikkelig krig, begge lag kjenner hverandre godt og vet hva som kommer. For oss blir det avgjørende og stå bra forsvar, og få enkle mål i ankomst og kunne løpe noe som vi har vært gode på i sesongen. Så vi kommer til å se masse video og forberede oss godt.

Hva er Drammen som lag sine styrker i år?

– Våre styrker er forsvaret vårt, vi har sluppet inn færrest mål i sesongen, og sammen med et godt målvaktspar så blir det ofte gode muligheter for kontra og ankomst mål. Vi er også trygge i spillet vårt i etablert angrep.

Dere har hatt en solid sesong med cupgull og sølv i serien, der ØIF Arendal har hatt en mer varierende sesong fra kjempegode kamper og resultater til mageplask, men nå sluttspillet har ØIF Arendal steppet opp og slå ut Fylllingen ut etter to seier, hva kjennetegner ØIF Arendal i sluttspillet?

– Det som kjennetegner ØIF er den kriger mentaliteten. Du ser bare sist mot fyllingen, gir ikke fyllingen en mulighet for en 3 kamp. Alle vi vet jo hvilke kvaliteter som er i laget, fra Playmaker Josip, og gode bakspillere. Og godt forsvarspill som Kenny har ekstra ansvar for, så det har vi stor respekt for.

Gratulerer med landslagsdebut, hvordan føler du at din sesong har vært?

– Tusen takk for det, den har vært skadepreget, spilte ikke første del av sesongen pga en menisk skade, men er nå tilbake og har vært det siden andre halvdel av sesongen. Men føler meg i en stigende form, men har mer å gå på føler jeg selv.

Hvorfor skal publikum møte opp i hallene og hva kan vi forvente oss av disse semifinalene i sluttspillet?

– Det er sluttspill semifinale og champions league mulighet ligger i potten for den som går videre, trenger jeg si mer? Utenom det så kommer det til å bli temperatur og fight i hver kamp, det et det bare å regne med.