Laurits: – Kroppen føles grei og jeg kjenner ikke noe til ryggen! – ØIF Arendal

Laurits: – Kroppen føles grei og jeg kjenner ikke noe til ryggen!

Han har vært ute av håndballen helt siden sesongen startet. Nå begynner den lange oppkjøringen igjen.

Laurits Rannekleiv kunne med skaden han nå jobber seg tilbake fra, blitt idrettsinvalid. Heldigvis ble det ikke slik og nå har den populære kjempen startet den siste lange etappen i oppkjøringen. Nå skal han i matchform.

– Kroppen føles grei og jeg kjenner ikke noe til ryggproblemene jeg har hatt. Den er ikke vond. Det er mye å gjøre med kondisjon og styrkemessig selvfølgelig. Jeg har ikke begynt å løfte tunge vakter ennå.

Laurtis gleder seg til juleferien, det blir nemlig ingen ferie for publikumsyndlingen.

– Når juleferien nå kommer skal jeg få trent meg opp igjen. Øke vekter og jobbe med kondisjon. Så satser jeg på å være frisk nok og kommet langt nok til at jeg kan være med på testene i starten av januar. Håper å være klar til å spille litt håndball og treningskamper.

Og han har en plan allerede!

– Går alt som jeg håper er jeg klar for både litt spilletid og kanskje være med i laget fra første kamp 29. januar!

Men det er en usikkerhet ennå…

– Jeg må kjenne hvordan kroppen reagerer når jeg kjører igang med øvelser jeg ennå ikke har prøv ennå. Nå løper jeg intervaller, skyter, hopper og ruller.

– Jeg merker ingenting til ryggen så det er helt fantastisk.

Kampstart kl. 18.00 – julegøy og kos for barna fra 16.30!