Laurtis Mo Rannekleiv nominert til årets forbilde! – ØIF Arendal

Laurtis Mo Rannekleiv nominert til årets forbilde!

En ting er helt sikkert. Vi i ØIF Arendal kunne ikke være mer enig. For makan til forbilde skal man lete lenge etter. Vår mann Laurits Mo Rannekleiv med velfortjent nominasjon!

Lørdag 2. november er det Idrettsgalla i Kristiansand. Nærmere bestemt i Aquaramahalen. Og når idrettstoppene møtes skal det kastes heder og ære i retning av dem som har gjort og gjør noe ekstraordinært innenfor idrettsfamilien. Velfortjent heder og ære.

En av dem som kan komme til å reise fra Kristiansand som en høyt beæret mann er ØIF Arendals egen Laurits Mo Rannekleiv. Han er nemlig nominert til tittelen årets forbilde.

Og akkurat her synes vi at juryen virkelig har truffet «blink». For makan til jovial kar med blikk for alt og alle. Og som alltid stiller opp både for klubben, yngrelag som spør han. Ja, det er ikke grenser for hans positivitet.

Tar man med hvilken fantastisk idrettsutøver han er. Jobben han har lagt ned for å bli toppidrettsutøver, vekttapet som har gjort han til en av sportens beste. Ja, så er det at man rørt heier Laurits frem i konkurransen som årets forbilde. Sannheten er at det finnes bare altfor få av slike som Laurits!

Her er hva juryen skriver:

Laurits Mo Rannekleiv
Laurits har vært spiller i Øyestad aldersbestemte lag frem til han ble hentet til ØIF Elite. Han har gjort en betydelig reise fra å være et skjult talent til å bli plukket opp av en våken trener til å systematisk ta de utfordringene som det krevde for å bli en elitespiller.

Han er eksempel på hva man kan oppnå gjennom endring av livstil, kosthold og systematisk trening for å oppnå det man mest av alt ønsker, å spille håndball. Han representerer et flott forbilde gjennom sin innsats som trener for samarbeidene lag i andre klubber i aldersbestemte klasser.

Han er mye ute på skolebesøk og er aktiv i regionens håndballskole. Han er også Natteravn i Arendal noe som gir flotte signaler tilbake til idrettens rolle i samfunnet.