Her er våre hverdagshelter – de som gjør slike ting mulig! – ØIF Arendal

Her er våre hverdagshelter – de som gjør slike ting mulig!

Bak fasadene. Der få ser hva som skjer, der skjer de virkelig store tingene. Når Sparebanken Sør Amfi fremstår som en fantastisk festarena for idrettsgallaen den ene kvelden og som norsk håndballs storstue den andre, er det fordi vi har mange fantastiske hverdagshelter møysommelig gjør sin jobb for klubben i sitt hjerte!

ØIF Arendals arrangementssjef, Per Carsten Michelsen, har sammen med alle sine (og det er langt flere enn dem som var på bildet) hatt en svært travel helg.

– Helgen startet for ØIF Arendals frivillige fredag kl. 15.00 og ble avsluttet søndag kl. 21.30, forklarer Per Carsten. Han er mektig imponert over den innsats som er lagt ned.

– I mellom disse klokkeslettene er det svært få som klarer å få mange timer på puten. Igjen har ØIF Arendals frivillige vist kapasiteten klubben rår over når omslagene må komme raskt. Vi er like stolt at den arenaen som dugnadsfolket presenterte til idrettsgalla, som vi var når Kolstad fikk se norsk håndballs storstue.

– Jeg er ikke så rent lite stolt av at dugnadsgjengen vår blir lagt godt merke til. Det er en stor anerkjennelse for det arbeidet de gjør at Aust- og Vestagder Idrettskrets, samt Sauerland promotion (arrangerer de største boksegallaene rundt om i Europa) ønsker å bruke våre medarbeidere, skryter Per Carsten med rørt stemme!

– Alt de krever er mat å drikke. Eneste betaling vi klarer å gi dem er stolthet i forhold til det vi presenterer på fest og håndballkamp. Men det har vi til gjengjeld blitt veldig stolte av, avslutter arrangementssjefen.

Per Carsten ønsker seg flere medarbeidere.

– Det er klart at vi «sliter» veldig på mange. Så er det flere som har lyst til å bli endel av dette fantastiske laget, vil de bli tatt i mot med åpne armer, forklarer han.

#ØIFArendal #LittBedreHverGangViMøtes