August og Laurits skapte håndballfeber på Froland! – ØIF Arendal

August og Laurits skapte håndballfeber på Froland!

Håndballguttene fra Froland var på ØIF Arendal kamp tidligere i våres. Det ga en skikkelig påfyll av motivasjons i følge håndballentusiasten Kjetil Sørby. - Vi har opplevde en kjempeboost etter å spille håndball. De gikk fra å være et lag som slet med å holde motivasjon oppe og hvor det å få nok spillere med på kamp og trening var vanskelig, til at vi nesten måtte holde temperaturen litt nede, forklarer han lattermild.

Etter å ha sett den fantastiske responsen som en håndballkamp ga, hadde Kjetil lyst til å by sine fantastiske håndballgutter noe ekstra. Så han tok kontakt med ØIF Arendal og lurte på om det var mulig å «låne» noen spillere til en trening. Og kanskje også få anledning til å komme på serieåpningen. Og selvsagt var det det! ØIF Arendal stilte med selveste Laurits Rannekleiv og August B. Pedersen.

– Tusen takk for at vi fikk låne August og Laurtis et par timer. De gjorde en flott jobb med guttene på trening. 

Spesielt morsom syntes Froland-treneren det var at det som følge av besøket også kom endel som ikke har spilt håndball før. Noen nye håpefulle håndballspillere.

– Flere av de som var med på gårsdagens trening var med på sin første håndballtrening. Og flere av dem har allerede bekreftet at de skal være med på laget fremover.

Nå gleder hele gjengen seg til å se Laurits og August fra tribunen på lørdagens serieåpning.

– Det er helt sikkert. Det blir en ny motivasjonsboost. Og gutta gleder seg til å spille Nidelvcup i helgen.

ØIFs håndballprofiler, Laurtis og August synes også at det er stas å spille på lag med klubbene rundt i distriktet.

– Jeg husker selv hvordan det var når de store håndballgutta var med på våre treninger. Det er veldig moro å få lov til å by på slikt tilbake, forteller gutta. Og ekstra gøy er det når man blir satt pris på som som på Froland. 

Så ser dere noen som heier litt ekstra fra tribunen på lørdag, da kan det fort vekk være håndballgutta fra Froland.